Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header

Ralph Lauren: a prémium márkák élvonalában

Ralph Lauren New York hírhedt szegénynegyedében, Bronxban született. A később generációk öltözködését meghatározó divattervező veleszületett stílusérzéke, erőteljes vonzódása a minőségi ruhadarabokra épülő, elegáns megjelenéshez már nagyon korán megmutatkozott. Iskolás éveiben nyakkendőket árult iskolatársainak, aminek profitját viszont drága öltönyök vásárlására fordította. Az elegancia és minőség iránti elkötelezettségét a márka minden kollekciójában megtalálhatjuk, ikonikus lovas logója messziről felismerhető. A Ralph Lauren prémium márka minden divatot és minőséget kedvelő számára tökéletes választás. Most a Ralph Lauren webshop kiegészítő kínálatában számos divatos és sikkes napszemüveg közül választhatunk, melyek státuszt, stílust és luxust sugároznak, így a Ralph Lauren webáruházban megvásárolható modellekkel magunk is a divat elitjébe tartozhatunk.

Ralph Lauren ikonikus jelképe: a lovaspóló

Ralph Lauren sorra hozta létre a brandet erősítő termékcsoportjait, amelyek közül talán a legismertebb a még 1968-ban létrehozott Polo Ralph Lauren, melynek kínálatában ma már nőknek, férfiaknak és gyerekeknek ajánlott öltözékek egyaránt megtalálhatók. A kollekció minden darabját a már klasszikusnak számító lovaspólós logó díszíti. Bár az egyébként sportrajongó Lauren soha nem űzte ezt a sportágat, viszont amikor a játékkal megismerkedett úgy gondolta, hogy a motívumban megjelenő sportos elegancia jól jelképezi az általa követett, klasszikus elemekre épülő stílusvilágot. Népszerűségét jelzi, hogy a Ralph Lauren által tervezett ruhákat több filmben is hordták a főszereplők, számos rangos sportesemény szereplőit is öltöztette már a világhírű dizájner, és természetesen celebek, sztárok hosszú sora büszke a márka általuk viselt darabjaira. A Ralph Lauren webshopban most mi is számos napszemüveg közül választhatjuk ki a minden alkalomhoz illő darabokat, mely megjelenésünket sikkessé és elegánssá teszi. A Ralph Lauren webáruház kínálatában megtalálható termékekkel valódi luxust csempészhetünk mindennapjainkba.

Ralph Lauren: a prémium márka

A Ralph Lauren márka megjelenése óta a prémium márkák élvonalába tartozik. Ikonikus lovaspóló emblémáját még az is felismeri, akit nem különösebben vonz a divat világa. A Ralph Lauren egyet jelent a kifinomult és sportosan elegáns megjelenéssel. Jó hír a prémium márka szerelmeseinek: a márka termékei most megvásárolhatók az ABOUT YOU webshopban! Válogass kedvedre a Ralph Lauren webshop kínálatában lévő számtalan luxus napszemüveg közül: minden darab exkluzív, minőségi megjelenést biztosít, legyen szó egy elegáns, sikkes, vagy akár egy dögös darabról. Ha azt szeretnéd, hogy a vásárlásod igazán nyugodt és kényelmes legyen, és kellően sokszínű, változatos kínálatból szemezgethess, akkor érdemes végig nézned a webáruház izgalmasabbnál izgalmasabb holmikat bemutató oldalait, és élni az online-vásárlás adta nagyszerű előnyökkel. A Ralph Lauren kínálatában biztos megtalálod azt a darabot, ami egy leheletnyi luxust visz a megjelenésedbe, legyen szó akár a hétköznapokról, akár ünnepi pillanatokról! Tartozz te is a Ralph Lauren elit klubjába!