Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

Ray-Ban: a legendás amerikai napszemüveg márka

A Ray-Ban története 1929-ra nyúlik vissza, amikor John A. Macready ezredes a Bausch & Lomb gyógyászati segédeszközöket gyártó céggel karöltve egy olyan speciális, pilótáknak készült napszemüvegen kezdett dolgozni, ami mérsékeli a túl erős fényviszonyokat. A közös munka gyümölcseként jött létre az ikonikus Aviator napszemüveg. A Ray-Ban napszemüvegek nemcsak kiszűrik a zavaró kék fényt, de élesebbé is teszik a részleteket. A márka másik jellegzetes terméke a szögletesebb, 50-es éveket idéző Wayfarers, melynek sikere megjelenése óta töretlen. A Ray-Ban igazi uniszex napszemüvegmárka: a klasszikus Aviator szemüvegek hölgyeken és urakon egyaránt kifogástalanul állnak, de természetesen a márka kínál külön férfi és női modelleket is. A márka napszemüvegei nem csak esztétikusak, de rendkívül jó minőségüknek köszönhetően több éven keresztül is stílusos kiegészítői lehetnek megjelenésednek.

Ray-Ban webshop: a márka ikonikus termékei online is megvásárolhatók

Az amerikai Ray-Ban legendás szemüvegei szinte mindenhol jelen vannak. Bár kétségtelen, hogy a márka sikerét az ikonikus Aviator vonalának köszönheti, a Ray-Ban kínálatában nemcsak a klasszikus uniszex pilótaszemüvegek vásárolhatók meg, hanem kifejezetten hölgyek és férfiak számára készült darabok is. A női napszemüvegek között minden stílushoz és öltözékhez megtalálhatod a megfelelő darabot, legyen szó egy finom keretes, szinte ékszernek minősülő kiegészítőről vagy egy robusztusabb, karakteresebb keretről. A Ray-Ban választékában az urak számára is számos fazon és lencseszín kapható, a klasszikus, visszafogottabb modellektől kezdve a vagányabb darabokig. A Ray-Ban napszemüvegek nemcsak speciális, a szemedet védő szűrővel készültek, de a felhasznált lencsék egyben ütésállók is, ami garantálja, hogy az általad megvásárolt darab hosszú élettartamú lesz.

Ray-Ban: az amerikai napszemüveg márka termékei most a webshopban is

Bár az amerikai Ray-Ban márka nem szorul bemutatásra, azt kevesen tudják, hogy a népszerű napszemüvegmárka 90 éve van jelen a piacon, és eredetileg katonai célokra fejlesztették ki. A napszemüveg célja az volt, hogy megvédje a pilóták szemét a túl éles fényviszonyoktól. A köztudatba csak később robbant be, és igazi népszerűségét az amerikai filmeknek köszönheti, ahol a főhősök a márka ikonikus darabját, az Aviatort viselték. Mára azonban a Ray-Ban nemcsak a klasszikus uniszex pilótaszemüvegeket gyártja, termékpalettáján megtalálhatók kifejezetten hölgyek vagy férfiak számára kifejlesztett modellek is. A márka darabjainak tartósságát nemcsak az időtlen, klasszikus dizájn biztosítja, hanem a napszemüvegekhez felhasznált karcmentes és ütésálló lencsék is. A Ray-Ban napszemüvegek a stílusos megjelenés tökéletes kiegészítői. Jó hír a napszemüvegek szerelmeseinek: az amerika Ray-Ban márka termékei most megvásárolhatók az ABOUT YOU webshopban!