Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header
Az összes termék ettől a márkától: Revolution70

Revolution,a ruhatáradból hiányzó kollekció

A dániai Jutlandból induló Revolution1995 óta készít utcai viseletet férfiaknak a fenntarhatóságot és a 'slow fashion' értékrendjét szem előtt tartva. A megfizethető és hosszú élettartamú ruhák elkészítésénél külön hangsúlyt fektettek a stílusra, a kényelemre és az apró, ám annál fontosabb részletekre. A Christian Katballe és Palle Bruun által alapított cég az aktív természetjárók életstílusát veszi alapul, amit városi környezetben gondoltak újra, mindezt ötvözve némi skandináv stílussal. Ezek a ruhadarabok nemcsak egyedi stílussal és kényelemmel fognak felruházni, hanem a különböző időjárási viszonyok közepette is helyt fognak állni. A Revolution márkája minden évben két kortárs és két forradalminak mondható kollekcióval vár téged.

Revolution - északi eredet északi értékekkel

A Revolution márka nemcsak megjelenésében és minőségében akar egyedülálló lenni, hanem az ehhez vezető úton is példát akar mutatni. A dán cég a fenntarthatóságon és a ’slow fashion’ elvein túlmutatva számtalan más célt is kitűzött maga elé, hogy aki ezt a márkát viseli, az ne csak a stílusával, hanem a hozzáállásával is kitűnjön. A fenntarthatóságot előtérbe helyezve a Revolution azt a célt tűzte ki, hogy 2025-re 80%-ban fenntartható környezetből származó anyagokból fogja a ruháit előállítani, ezzel is csökkentve a termelés által a természetre gyakorolt káros hatását. Ennek jegyében a Revolution megalkotta az Evergreen kollekciót, ami egyrészt újrahasznosított anyagokból valamint organikusan előállított gyapotból készül, másrészt a gyártási folyamatoknál a dolgozók biztonságos és káros anyagoktól mentes munkavégzési körülményei sem képezik alku tárgyát. Így aki ezt a márkát választja, az nem csak saját magára figyel oda, hanem a környezetet is szem előtt tartja.

Revolution online shop minden egyes alkalomra

Az éppen aktuális kollekciókért nem kell messzire menned, elég csak az ABOUT YOU oldalán felkeresned a Revolution online shopot, ahol a kedved szerint tudsz válogatni. A Revolution online segítségével könnyedén megtalálod a neked való ruhákat. A kiszemelt darabot megtekintheted mind termék nézetben, ahol csak a ruha szerepel a képen, mind pedig egy modellen több szögből is lefényképezve. Válogass bátran a pólók, melegítőszettek, dzsekik, nadrágok, pulóverek és ingek között. Bármit is választasz, az az egy biztos, hogy minden termékben az északi elegancia, a megbízhatóság és a márka egyedi stílusjegyei köszönnek majd vissza. Használd bátran a különböző filtereket, élvezd az ingyenes házhozszállítást és a 90 napos visszaküldési határidőt is! Kezdődjön hát a Revolution online és folytatódjon otthon, az utcán, a szabadban, kedvenc darabunkat viselve!