Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

Rieker: svájci minőség több generáció óta

A Fekete-erdei régióban alapított Rieker 1874 óta gyárt lábbeliket, és bár kezdetben elsősorban az észak-olasz piacra fókuszált, hamar nemzetközi népszerűségre tett szert kitűnő minőségű cipői miatt. A márka öt generáció óta működik családi vállalkozásként, és a cég a minőség és stílus iránti elkötelezettségének köszönhetően folyamatosan növekszik. A 70-es években Svájcban alapította meg új székhelyét, és bár ma már a modellek gyártása Európán kívül történik, a Rieker gondoskodik arról, hogy termékei továbbra is kiváló minőségűek legyenek. Dinamikus növekedésének köszönhetően a Rieker ma körülbelül 20.000 embert foglalkoztat, és 9.000 viszonteladót számlál, elsősorban Európában. A cég innovációja az „Antistress” technológiával készült kollekció, melynek darabjai nem csak az esztétikus megjelenést garantálják, de egyúttal a mindennapok kényelmét is biztosítják.

Rieker: az etikus svájci márka

A divatipar az utóbbi években számos változáson ment keresztül, és egyre több vállalat csatlakozik a szegmens „Code of Conduct” nevű kezdeményezéséhez, ami a tisztességes és korrekt termelési folyamatokat hivatott biztosítani. Természetes a Rieker számára is kiemelt fontosságúak az etikus termelési és beszerzési folyamatok. A márka tagja a német Cipő- és Bőripari Szövetségnek, mely rendkívül szigorú etikai normákat követel meg tagjaitól. A Rieker elkötelezett híve a modern rabszolgaság elleni harcnak, és az átlátható beszerzési folyamatoknak. Ezen szabályzások megkövetelik, hogy beszállítóit folyamatosan ellenőrizze, és biztosítsa, hogy a beszállítók gyáraiban betartják a biztonságos munkavégzés feltételeit, és megbizonyosodjon a munkavállalók tisztességes bérezéséről illetve munkakörülményeiről. A márka ezenkívül a társadalmi felelősségvállalásban is aktív szerepet játszik: adományaival számos az egyház által működtetett kórházat és iskolát támogat a dél-amerikai régióban.

Rieker: a kényelem nagykövete

A márka megalapítása óta eltelt évek és az öt generáción által felhalmozott tapasztalat, valamint a modern, innovatív technológiák ötvözete teszi a Rieker cipőket igazán egyedülállóvá a lábbelik piacán. A Rieker webáruházban most számos női és férfi cipő közül választhatjuk ki a számunkra leginkább megfelelő modelleket. A női cipők termékpalettája rendkívül széles: a Rieker webshop kínálatában körömcipők, balerina cipők, szandálok, papucsok, csizmák sőt akár edzőcipők közül is kedvükre válogathatnak a hölgyek. Az urak számára a Rieker nemcsak klasszikus eleganciájú, kiváló bőrből készült félcipőket kínál, de sportosan elegáns, visszafogott színvilágú és letisztult stílusú sportcipőket is. A Rieker termékek nemcsak a svájci minőséget, de a maximális komfortérzetet is biztosítják. Jó hír a minőségi svájci márka szerelmeseinek: a Rieker termékei most könnyedén megvásárolhatók az ABOUT YOU webshopban!

Fedezd fel 2022.11.25-én a hatalmas Black Friday Akciót. Itt megtalálhatod a legjobb RIEKER Black Friday Női akciókat. De ez nem minden - ne hagyd ki a Black Friday Akcióinkat a(z) RIEKER márkától férfiaknak!