Skip to main content

SZEZONÁLIS KEDVEZMÉNYEK: Akár -70%5


Selected - a letisztult skandináv stílus

A Selected egy tagadhatatlanul skandináv stílusú márka, amely minimalista stílusú, kiváló minőségű és kedvező árú ruhákat és cipőket kínál mindkét nem számára. A márka követi a legújabb trendeket, azonban emellett sikerült megőriznie a klasszikus szabásokat és stílust is. A Selected elegáns nadrágokat és szoknyákat kínál, amelyek minden eseményhez megfelelő, letisztult megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Azonban a klasszikus kinézet közel sem jelent unalmasat, hiszen a megfelelő félcipőkkel vagy csizmákkal ügyesen divatosabbá varázsolhatsz bármilyen szettet. Ha blúzokról, ingekről és ruhákról van szó, a márka a kiváló minőségű szöveteivel emelkedik ki. A kabátokat és dzsekiket olyan apró részletekkel díszítik, mint a szokatlan gombok vagy cipzárok. A Selected Femme termékpaletta a hölgyeknek szól, ám a cég a férfiakról sem feledkezett meg – a Homme ugyanis nekik szól. Ami különösen praktikus ennél a márkánál, hogy külön kategóriát hoztak létre a különböző testalkatú hölgyek számára.

Selected, immár 40 éve

A Selected Femme és Homme, mind a Bestseller márka leányvállalata. Ez egy skandináv cég, amelyet a 1975 alapítottak Dániában. A Bestseller mára már több mint 20 leányvállalattal rendelkezik, amelyek közül talán legismertebb a Jack & Jones, a Vera Moda és az ONLY. A Selected Femme 2008-ban jött létre, és ekkor került a cégóriás csoportjába. Ez a vonal a modern ruházatot kombinálja a hagyományos értékekkel és skandináv jegyekkel látja el az összes termékét. A sorozatot világszerte 2600 üzletben értékesítik, és igen erős vásárlóközönsége van. Szerencsére már az ABOUT YOU online shopjában is meg tudod vásárolni termékeiket. A kollekcióban található ruhákat a legtöbb esetben munkahelyi viseletre keresik vagy olyan eseményekre, mint egy esti buli vagy egyéb, nem túl hivatalos üzleti találkozó.

Selected ruhák bármely alkalomra

A letisztult skandináv szabás szinte minden alkalomra megállja a helyét. Munkahelyre tökéletes lesz egy szövetnadrág vagy térdig érő szoknya, amit kombinálhatsz egy szép blúzzal és bőr félcipővel. A nyári hónapokra a cipőt szandálra válthatod, télre pedig válassz egy rövid szárú csizmát. A termékpalettán klasszikus, elegáns szabású kabátokat is találsz, amelyek télen és ősszel jól kiegészítik az üzleti öltözéket. A ruhák stílusa inkább visszafogott, valamint előszeretettel alkalmazza az egyenes szabásvonalakat is. Egy Selected ruha tökéletes választás lehet a munka utáni koktélozásra a kollégákkal, de akár randira is elmehetsz benne, és biztosan jó benyomást fogsz kelteni. A Selected cipők inkább praktikusak, mint divatosak, ugyanakkor egy farmerral, egy szövetnadrággal és egy bőr vagy műbőr dzsekivel kombinálva tökéletes outfitet alakíthatsz ki belőlük.