Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header
Az összes termék ettől a márkától: Sisley307

Sisley - A Benetton divatház romantikus oldala

A Sisley márka a világhírű olasz Benetton csoport része, amelyet 1935-ben Trevisóban alapított Luciano Benetton, testvéreivel Giulianával, Gilbertóval és Carlóval. A cég ma már akkora, hogy a milánói tőzsdén is jegyzik, és termékei a világ több mint 100 országában érhetők el. A Sisley márka története 1968-ban indult Párizsban, és éveken át egy forradalmian új öltözködési normát hozott el a fiatal vásárlók számára. Egy olyan divatot, amely a mindennapi normát követte, hanem az avantegadre stílust. A francia márka 1974-ben vált a Benetton család részévé, ám a ma ismert imázsa csak 1985-ben alakult ki. A Sisley online shopban minden évszak új női és férfi kollekcióit találod, amelyek a legújabb trendeket követik, ugyanakkor kifinomult stílusúak, lehetőséget teremtve, hogy egyéniségedhez igazítsd a ruháidat.

Sisley - A divat újraértelmezve mindenki számára

A Sisley divatház mottója, hogy újraértelmezik a divatot úgy, hogy az igazodjon a vásárlók személyiségéhez. A márka nem követi vakon a divatot, és nem kényszerít szigorú trendeket a vásárlóikra, hanem engedi kibontakozni őket. Minden egyes termékükben ott van a karakter, az elkötelezettség és a befektetett tervezői munka, no meg persze a híres kifinimult Sisley stílus. A divatház figyelemmel kíséri a vezető divatházak legújabb trendjeit, de a fiatal vásárlók preferenciáira is figyel kollekció megalkotásakor. Kiváló minőségi szöveteikkel dolgozik a divatház és innovatív technológiák kifejlesztésében is úttörők. Ugyanakkor a kollekcióik ár-érték aránya is vonzó. A márka a farmerekkel vált híressé és ezekre a nadrágokra még ma is különös figyelmet fordít, ám a termékpaletta szinte minden ruházati kategóriában képviselteti magát. A szoknyáktól a pólókig, a dzsekiktől a ruhákig és a kezeslábasoktól a tréning felsőkig, szinte mindent megtalálsz, amire télen-nyáron szükséged lesz.

Festetlen farmer kollekció a Sisleytől

A festetlen farmer kollekció a Sisley egyik legújabb ötlete. Az "undyed project" vagyis festetlen projekt lényege, hogy híres farmernadrágaikat, mellényeiket és ingeiket nem kezelik ruhafestékkel. Ez egyrészt egy fenntarthatóbb ruhakészítési folyamat, másrészt bőröd nem fog így vegyszerekkel érintkezni. A festetlen farmer kollekció természetesen világos színeket ad a ruháknak a tört fehér árnyalattól a krémszínig. Ezek a fehér ruhák nagyon jók lesznek nyárra és kiválóan kombinálhatók például egy fekete bakanccsal vagy rövid szárú csizmával. EKülönlegesség, hogy a ruhák 100% bio pamutból, vászonból és viszkózból készülnek, és egy abszolút laza, ráérős stílust kölcsönöznek viselőjüknek. De ha a merészebb színek érdekelnek, akkor is érdemes szétnézned a Sisley online shopjában, hiszen számos ruhadarab létezik erősebb színekben a kabátoktól a szoknyákig.