Fedezd fel NYÁRI AKCIÓNKAT: Akár -70%5


The North Face – Kalandorok igényeire szabva

A mára világszerte elismertté vált The North Face márka sportolók és kalandorok számára kifejlesztett, azonban napjainkban már mindenkinek szóló termékeket gyárt. A paletta részét képezik a ruházati cikkek, kiegészítők és felszerelések is, ezek különlegességét pedig a minőségük és funkcionalitásuk adja, ez viszont nem jelenti azt, hogy a márka termékeiből válogatva a stílusos megjelenésről le kellene mondanod. Épp ellenkezőleg, a The North Face webshop kínálatának esszenciáját az adja, hogy gyártó modelljeiben nem csupán a hegycsúcsok meghódítása, vagy a kényelmes sportolás válik lehetővé, de a közéletben is bárhol megjelenhetsz úgy, hogy minőségével és stílusával a ruházatod a jó ízlésed hirdeti.

Professzionális technológiák mindenkinek – a The North Face hatás

A The North Face számos tevékenységhez kínál ruházati cikkeket és felszereléseket, ezek közül kiemelt jelentőséggel bír például a terepfutás, a sziklamászás, a síelés és snowboardozás, valamint általában véve a kirándulás és túrázás. Akkor sem kell azonban elkeseredned, ha a cég által támogatott sportok egyikét sem űzöd, mivel egyrészt az egyes tevékenységekhez fejlesztett darabok a mindennapokban is megállják a helyüket, másrészt a márka hagyományos utcai kollekciókat is gyárt. Ennek megfelelően a The North Face webáruház palettáján találhatsz például különböző vastagságú és hosszú kabátokat, pulóvereket, valamint nadrágokat, továbbá akkor sem kell aggódnod, ha a minőségi felsőruházathoz zoknikat és lábbeliket keresel, mivel ezek is a kínálat részét képezik.

Időtálló megbízhatóság és minőség, minden korosztálynak

A The North Face filozófiája minden korosztályra kiterjed, így fiatalok és idősek, valamint gyermekek számára is rengeteg praktikus ruhát és kiegészítőt találhatsz a North Face webshop oldalain. Az egyes modellek különlegességét minőségük mellett ellenállóképességük adja, ennek megfelelően nem hiányozhatnak a kínálatból a vízlepergető, szélálló, vízálló és szabadon lélegző darabok sem, amikkel számos sportot és tevékenységet tehetsz kellemesebb időtöltéssé. Nem csak zord időjáráshoz és a természet vadságában átélt kalandokhoz kínál ruházati cikkeket azonban a gyártó, hanem a nyárra is. Kényelmes viseletet jelentenek például a melegben a márka pólói és ingjei, amiket a cég sapkáival kombinálva a napszúrástól sem kell tartanod. Ha pedig nyáron is fellegek gyűlnének az égen, jól fognak jönni a The North Face vízlepergető anyagból készült dzsekijei, és ha a természetben tervezed az estét, akkor a márka hálózsákjai, sátrai és táskái jelentenek kiváló választást.

PayPalMasterCardMaestroVISACash on DeliveryGLSMagyar Posta
Biztonságos vásárlásAz adataid biztonságban vannak
*Legalacsonyabb teljes ár az árcsökkentés előtti 30 napban.**Minden belföldi hálózatról ingyenes. Külföldi hívások esetén díjak merülhetnek fel.***Teljes összeg ÁFÁ-val.5) A promócióra különleges feltételek nem vonatkoznak. https://www.aboutyou.hu/akcio-feltetelei
RólunkSajtóÁllásokBefektetői kapcsolatokAdatvédelemFelhasználási feltételekImpresszum
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG