Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Cipők115

Timberland férfi cipő - az aktív férfiak választása

Az eredeti Timberland bakancs 1973-ban jelent meg és azóta egy legendának számít. A feltűnő sárga színű férfi bakancs, amelyet tökéletesen vízállóra terveztek nem csak a szabadtéri sportokat kedvelői részesítettek előnyben hanem a munkások is akiknek egy megbízható, strapabíró és a lábukat védő bakancsra volt szükségük. A Timberland férfi cipő és bakancs az Egyesült Államokban mára már legenda, Európában viszont csak az elmúlt pár évben ismerkedhettünk meg vele. A Timberland azoknak a férfiaknak és nőknek a kedvenc márkája, akik az outdoors - vagyis kültéri - sportokért vannak oda. Egy Timberland férfi cipő vagy bakancs nem az otthonülő, kényelmes férfiak lábbelije, hanem azoké, akik szeretik az erdei túrákat és nem bánják, ha egy kicsit összesározzák magukat. Rendelj egyet most a webáruházunkból!

Timberland férfi cipő városba is

A szuper cool kinézetű Timberland férfi cipő és bakancs választék azonban nem kizárólag túrázásra lett megalkotva. Számos cipőt találsz a választékban, amelyet nyugodtan felvehetsz farmerhez és inghez és klasszikus, férfias benyomást fogsz vele kelteni az irodában tavasztól őszig. A legtöbb bakancs azonban magasított szárú, így vagy nyirkos esetleg havas időben lesz jó társad vagy ha olyan helyen kell járnod ahol nagy a sár. Igaz, a legtöbb Timberland férfi cipő természethez közeli színekben készült, a tervezők gondoltak a trendkövető fiatalokra is. Találsz a kínálatban fehér sneaker típusú cipőt és diszkrét, fekete edzőcipőt is. A Timberland férfi cipők és bakancsok a sportos férfiaknak lettek megalkotva. Ha a minőség és a kényelem egyaránt fontos számodra rendelj most egy trendi cipőt, hiszen ez a klasszikus amerikai lábbeli egy férfi szekrényéből sem hiányozhat.

Timberland férfi cipő kizárólag a legjobb anyagokat felhasználva

Ha egy Timberland férfi cipőre esik a választásod, biztos lehetsz abban, hogy minőséget kapsz. A Timberland nagy hangsúlyt fektet a természet védelmére ezért a cipőit és bakancsait fenntartható módon készíti. A Timberland lábbelik jellemzője az egy darabból öntött talp, amely azért fontos mert így abszolút vízállóvá tudják tenni a cipőket. A cipők talpa csúszásmentes anyagból készül. Ha egy eredeti, klasszikus darabot szeretnél, amiről már száz méterről látszik, hogy egy valódi Timberland, akkor válassz egy sárga bakancsot. Választhatsz sima bőr vagy velúr anyagból készült cipőt vagy bakancsot de a textil anyagú is opció lehet. A Timberland férfi cipőd mellé vásárolhatsz Timberland inget, pólót, kabátot vagy napszemüveget is. Egy klasszikus sárga Timberland bakancs és egy kockás ing ellenállhatatlan lesz a nők számára. De egy bőrcipő, farmer és Timberland póló is igazán trendi urban kinézetet fog adni neked.