Ugrás a fő tartalomra

Nagy Őszi AKCIÓ: Akár -50% EXTRA5

Már csak:00Óra00Perc00Másodperc
Az összes termék ettől a márkától: TOM TAILOR1 378

Tom Tailor: a hétköznapi lezser divat

A német Tom Tailor márkát 1962-ben alapították Hamburgban. Kezdetekben a cég csak sportruházatot forgalmazott, kínálatát azonban hamar kiterjesztette a hétköznapokban is viselhető divatra, és kibővült kollekciójával hamar rendkívül nagy népszerűségre tett szert a nyugat-európai régióban. A márka világszerte több, mint 35 országban van jelen, dolgozóinak száma meghaladja az 1500 főt. A Tom Tailor sikerét mi sem mutatja jobban, mint hogy részvényeit a frankfurti tőzsdén is jegyzik. A márka kínálatára elsősorban a klasszikus, de ugyanakkor a trendekkel lépést tartó, hétköznapokra tervezett lezser darabok a jellemzőek. A külön férfiak, nők, gyermekek és fiatalok számára tervezett kategóriákban a Tom Tailor évente 12 kollekciót bocsát útjára, így akár minden hónapban találhatunk újdonságokat a márka kínálatában.

Tom Tailor: fenntarthatóság és társadalmi felelősségvállalás

A márka számára kiemelt fontosságú a felősségvállalás, legyen szó akár a cég dolgozóiról, beszállítójairól, vásárlóiról, vagy a környezetvédelemről. A Tom Tailor vállalati filozófiájának központjába helyezi ezeket a elveket, hiszen úgy gondolja, éppen ezek az értékek teszik a márkát hosszú távon sikeressé. Törekszik a beszerzési láncolatának átláthatóvá tételére, és szorosan együttműködik üzleti partnereivel a gyártási folyamatok folyamatos fejlesztésének tekintetében. A Tom Tailor számára rendkívül hangsúlyos a dolgozók tisztességes és biztonságos munkakörülményeinek biztosítása, illetve a gyártás és az alapanyagok előállítása folyamán a környezetre rótt terhek csökkentése. 2015-ben útjára bocsátotta a DETOX nevű kezdeményezését, mely a termelés folyamat során felhasznált káros kémiai anyagok mennyiségét hivatott csökkenteni, illetve környezetbarát anyagokkal helyettesíteni azokat.

Tom Tailor: a német lezser elegancia

A Tom Tailor márka 1962-es megalapítása óta töretlen népszerűségnek örvend, amit elsősorban sportosan elegáns ruházati termékeinek köszönhet. A márka kínálatában női, férfi, gyermek ruházati termékek, valamint kifejezetten a fiatalabb generáció számára készült modellek egyaránt megvásárolhatók . A Tom Tailor női ruha választékában számos, elsősorban hétköznapi viseletre szánt ruha, szoknya, blézer, sőt lábbelik között válogathatunk, de természetesen megtalálhatunk elegánsabb darabokat is. A férfiak számára készült kollekció kínálata is rendkívül széles: nemcsak ingek, pólók, nadrágok, de akár öltönyök és zakók is rendelkezésünkre állnak. A márka természetesen a gyerekekre is gondol, hiszen a legapróbbak számára is megtalálhatjuk a megfelelő modellt, mindezt kiemelkedő német minőségben. Most az ABOUT YOU webshopban néhány kattintással, otthonunk kényelméből választhatjuk ki az egyéniségünknek és az évszaknak leginkább megfelelő modelleket.