Skip to main content

SZEZONÁLIS KEDVEZMÉNYEK: Akár -70%5


Tommy Jeans: prémium márka fiataloknak

Tommy Hilfiger fiatalkorában, 1969 nyarán egy divatáru boltban dolgozott. A tapasztalat olyan mély nyomot hagyott benne, hogy úgy döntött, megtakarított pénzéből saját üzletet nyit. Elkezdte saját modelljeit tervezni, és mivel a tervezés semmivel össze nem hasonlítható örömmel töltötte el, rájött, hogy ez az ő igazi szenvedélye, és egész életét a divattervezésre tette fel. 1985-ben megalapította a Tommy Hilfiger Corporation-t, mely rögtön átütő sikert aratott, és az 1990-es évekre piacvezető márkává vált. A márka a popvilág hírességével működött együtt modelljeinek népszerűsítésében, többek között Jennifer Lopezzel, sőt Beyonce-val is. A Tommy Hilfiger számos különböző vonalat tervez, ezek egyike többek a fiatalok számára készült Tommy Jeans, melynek darabjai a népszerű farmernadrág köré rendeződnek.

Tommy Jeans: a fenntarthatóságra törekvő márka

Kevesen tudják, de a Tommy Jeans saját laborral rendelkezik Amsterdamban, ahol a márka fenntarható modelljeit feljesztik ki és tesztelik. A márka fő célkitűzése, hogy folyamataival aktívan hozzájáruljon a klímaváltozás elleni harchoz, csökkentve öko-lábnyomát, és a természetre rótt terheket. A külön e célt szolgáló farmer-laborban a gyártáshoz felhasznált víz- és energiamennyiség csökkentése, és a gyártás közben keletkezett hulladék minimalizálása áll a fókuszban. A farmer festésének teljesen új módszerét fejlesztették ki: számítógéppel irányított lézer segítségével végzik az indigo festést, mely nem károsítja farmer szövetét, így jelentősen csökkenti a káros por kibocsátást és a folyamat időtartamát több mint 90%-kal redukálta. A Tommy Jeans tisztában van azzal, hogy a klímaváltozás elleni harc mindannyiunk felelőssége és célkitűzéseivel egy környezetbarátabb, fenntarthatóbb divatvilág megteremtésén dolgozik.

Tommy Jeans: az amerikai sikermárka webshopunkban

Nevéhez méltón a Tommy Jeans farmerkínálata rendkívül sokszínű: választékában a skinny vagy slim fittől kezdve a straight fazonokon át egészen a bootcut modellekig számos színvariációban készült farmernadrágot megvásárolhatunk. Jó hír a márka szerelmeseinek: az amerika márka termékei most megvásárolhatók az ABOUT YOU webshopban! A márka kínálatában természetesen férfi és női ruhadarabok egyaránt megtalálhatóak, sőt kismamák számára készült modelleket is megvásárolhatunk. Ám a Tommy Jeans webshopban nemcsak farmerek várják a vásárlókat, hiszen a márka termékpalettáján számos más ruhadarab is megtalálható: a férfiakat pólók, pulóverek, tréningfelsők és ingek széles skálája várja, míg a hölgyek számtalan ruha, szoknya, top, blúz valamit kötöttáru között válogathatnak kedvükre. A Tommy Jeans online kínálata a fiatalos, ám prémium termékeket kedvelő vásárlók számára biztosít kényelmes és egyszerű vásárlási lehetőséget, a Tommy Hilfigertől megszokott minőségben és dizájnban.