Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header
Az összes termék ettől a márkától: Ulla Popken191

Ulla Popken: a teltkarcsú hölgyek divatja

A német Ulla Popken márka története rendkívül hosszú múltra tekint vissza: a márkát 1880-ban alapította Johann Popken, és azóta is a család tulajdonában van. A márka kifejezetten az erősebb alkatú hölgyek számára tervez divatos és sikkes modelleket. Az Ulla Popken kínálatában megtalálható darabok nemcsak kényelmesek, de követik a divatvilág trendjeit is, természetesen a gömbölyded hölgyekre szabva. A márka termékpalettája rendkívül sokszínű: a kollekcióban megvásárolhatunk alsó és felsőruházati darabokat, pólókat, blúzokat, sőt, fehérneműket és fürdőruhákat is. Az Ulla Popken méretválasztéka a 42-estől egészen az 56 méretig terjed, így az extra méretekkel rendelkező hölgyek is megtalálhatják a kollekció termékei között azt a darabot, ami a legelőnyösebb a számukra. Az Ulla Popken a teltebb hölgyek tökéletes választás, hiszen a sikkes és divatos megjelenés mindenki számára elérhető kell, hogy legyen!

Ulla Popken webshop: a gömbölyded hölgyek divatháza

Az Ulla Popken márka több mint 100 éve áll a dús idomú hölgyek szolgálatára. A márka hitvallása, hogy a divat és a csinos megjelenés nem lehet méret kérdése. A kollekció kínálatát azoknak a hölgyeknek tervezték, akik extra méretekkel rendelkeznek, és fontos számukra az ízléses és divatos öltözködés. A márka méretkínálata ott kezdődik, ahol a legtöbb divatmárka méretezése abbamarad: a vásárlók a 42-es mérettől kezdve az 56-os méretig válogathatnak a divatos és kényelmes modellek között. Az Ulla Popken webshop választéka rendkívül széles, a kollekció darabjai között nemcsak ruhákat, szoknyákat és nadrágokat találhatunk meg, de alsóneműket, sőt fürdőruhákat is. A márka tervezői a különleges alkalmakra is tartogatnak csinos és izgalmas modelleket a teltkarcsú hölgyek számára, melyek könnyen megvásárolhatóak az ABOUT YOU weboldalán keresztül. Az Ulla Popken modelljeiben az erősebb alkatú hölgyek legelőnyösebb oldalukat mutathatják!

Ulla Popken webáruház: divat rendkívüli hölgyeknek rendkívüli méretekben

Az Ulla Popken a teltebb hölgyek méltán kedvelt divatáru márkája. A kollekciót kifejezetten az átlagon felüli méretekkel rendelkező hölgyeknek tervezték, azzal a szándékkal, hogy az extra méret ne legyen a csinos és divatos megjelenés akadálya. Az Ulla Popken webáruház darabjaival a hölgyek teljes ruhatárukat felfrissíthetik, hiszen nemcsak rendkívül kényelmes hétköznapi viseletre szánt ruhákat, szoknyákat és nadrágokat vásárolhatsz meg a kollekció választékában, de alkalmi ruhákat is terveztek a dúsabb idomokkal rendelkező hölgyek számára. Sőt, az Ulla Popken modellek megálmodói a fehérneműkre is gondoltak: a márka kínálatában számos melltartó, body, vagy alsó is megtalálható, akár kényelmes, akár a szexi darabokról álmodsz. Nagyobb méretekkel rendelkező hölgyként az Ulla Popken modelljeivel Te is magabiztos és vonzó lehetsz!

Fedezd fel 2022.11.25-én a hatalmas Black Friday Akciót. Itt megtalálhatod a legjobb Ulla Popken Black Friday Akciókat.