Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: UNITED COLORS OF BENETTON349

United Colors of Benetton - egy valóban színes márka

Mint, ahogy az már a márka nevében is benne van, a United Colors of Benetton nagyon nagy hangsúlyt fektet a színekre. Unalmas Benetton ruhát nem nagyon fogsz találni mert ez a márka a feltűnő színeket és szabásokat kedveli. Ez a figyelemfelkeltő márka fel fogja dobni a szekrényedet pár erős színű darabbal és egy csepp vidámságot hoz az életedben. A feltűnő színeken és mintázaton túl azonban a Benetton a ruhái minőségéről is híres. Eredetileg a nagyon magas minőségű kötött áruikről lettek ismertek, de bármilyen Benetton címkés ruhát veszel, biztos lehetsz az anyag minőségében. A United Colors of Benetton másik fő előnye, hogy ruhái időtlenek. Ha megveszel egy Benetton ruhát, felsőt vagy nadrágok, azt pár év múlva is simán fogod tudni viselni mert nem a gyors divatról szól ez a márka, amely termékei hamar kimennek a divatból.

United Colors of Benetton - Olasz minőség és tradíció már 1965-től

A United Colors of Benetton márkát négy testvér alapította 1965-ben az olaszországi Ponzano Venetóban - Gilberto, Luciano, Giuliana és Carlo Benetton. Egy évvel az alapítás után a márka már nagy népszerűségnek örvendett, és a 70-es évektől exportálták is a férfi, női és gyermek ruháikat. A 80-as évekre már Amerikát és Japánt is elérte a márka és ma a világ minden kontinensén vásárolhatunk Benetton boltokban. A Benetton nagy figyelmet fordít a fenntarthatóságra és a környezetvédelemre és figyel rá, hogy termékeit etikus körülmények között gyártsák. Emellett társadalmi szerepet is vállal a cég és reklámkampányaikkal olyan témákra szeretnék felhívni a figyelmet, mint a rasszizmus, a homofóbia, a diszkrimináció és a háborúk igazságtalansága. Ezért ha United Colors of Benetton terméket vásárolsz te is teszel valamit a társadalomért és a környezetért!

A United Colors of Benetton termékpalettája

A Benetton készít férfi, női és gyermek ruházati termékeket is. A termékeiket könnyű kombinálni más Benetton termékekkel a színválaszték miatt. A United Colors of Benetton termékpalettán az ABOUT YOU webshopban találkozhatsz pólókkal, felsőkkel, ingekkel, pulóverekkel, nadrágokkal, szoknyákkal és ruhákkal is jobbnál jobb színekben. A Benetton első terméke egy sárga gyapjú pulóver volt, ami abszolút más volt, mint a megszokott pasztell színű ruhák és rögtön felhívta magára a figyelmet. Nos a United Colors of Benetton ruhák ma is ilyenek. Ha Benetton ruhát választasz, már messziről látszik, hogy valami különleges és nem átlagos ruha van rajtad. Kombinálj egy színes felsőt kék farmerrel vagy egy színes nadrágot egy egyszerű felsővel. Egy minimalista válltáska és már kész is az urban kinézet!