Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: Urban Classics1 742

Urban Classics - német minőség alacsony árakon

2001-ben Tim Brecht egy olyan divatmárka megalapítását szerette volna megvalósítani, amely a hip hop vonalait képviseli de egyszerű a kivitelezése. Megalkotta hát két évtizeddel ezelőtt az Urban Classics márkát és azóta is sikeresen jelen van a divat világában. A hesseni Ober-Ramstadt városából induló cég rövid idő alatt meghódította az ország üzleteit és mára már számos európai országba is eljutott. A siker titka a remek minőség, az élvonalbeli stílusok és a kedvező ár-érték arány összhangja. Ha nem akarsz vagyonokat költeni vásárlásra, de a kiváló minőségű anyagokról sem szeretnél lemondani, akkor nézz szét az Urban Classics webshopunkban. Ez az a márka, amely egyszerűen férfias. Szándékosan támaszkodik az egyszerű színekre, és nagyrészt elhagyja az extravagáns részleteket.

Urban Classics - bármivel kombinálható

Az Urban Classics klasszikus vonalai és nem kirívó színei stílusos kinézetet biztosítanak viselőiknek és szinte minden alkalomra megfelelnek. Visszafogott megjelenésük miatt kombinálhatók egymással és más márkák darabjaival. Egy fekete póló vagy fekete kapucnis pulcsi bármivel kombinálható. De nem csak a férfi ruházat visszafogott. Számos női nadrágot, felsőt és kabátot is találsz ami nélkülözi az extravaganciát és az erős színeket, valamint a szokatlan mintákat. Urban Classics ruhákban sohasem fogod magad túlöltözöttnek találni, de mivel minőségi cuccokról van szó, alulöltözött sem leszel. Ezek a ruhák azért is annyira kedveltek, mert a gyártó a kényelemre is nagy figyelmet fordított. Sportos kinézetű ruháik valóban kényelmesek, de mégsem nélkülözik a szép és igényes tervezést.

Urban Classics - bárkinek, bármikor

Az ABOUT YOU Urban Classics kínálatában több száz féle ruhát fognak találni mind a női mind a férfi vásárlók. Választd ki a kategóriát, amit keresel és böngészd át ezeket a nagyszerű termékeket. Az Urban Classics kínálatában bármely évszakra találsz magadnak ruhát, legyen szó egy szoknyáról nyárra vagy egy kabátról télre. Stílus tekintetében is van választék. Ugyan a legtöbb termékük hétköznapra lett tervezve, vagyis iskolába, egyetemre vagy munkahelyre bejárni, de azért akadnak ruháik amiket felvehetsz egy buliba vagy egy olyan eseményre ahol elegánsabban illik mutatkozni. Az Urban Classics a gömbölyded vásárlókra is gondolt. Kattints a Curvy kategóriára, hogy csak a nagyobb ruhák jelenjenek meg, amelyek jól állnak a gömbölyded nőknek. A nagyobb férfiaknak két külön kategóriát is kínál a márka. A Big & Tall size a magas és nagyobb darab férfiaknak szól, míg a Plus size a még ennél is nagyobbaknak. Végre nem kell áttúrnod az egész boltot, hogy találj megfelelő méretű ruhát! Most megrendelheted őket néhány perc alatt az ABOUT YOU webshopjából.