Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

VANS: nem csak deszkásoknak

Talán az egyik legnagyobb kultuszú márka a VANS, és nincs egy olyan divatot kedvelő ember sem, legyen az nő vagy férfi, akinek a cipősszekrényében még nem lapul egy ilyen lábbeli. A legtöbb embernek a laza és menő szó jut eszébe, ha erre a márkára gondol és ennek köszönhetően akkora sikere lett, hogy a világon szinte mindenhol szembetalálkozhatsz ezekkel az egyszerű, laza, de mégis szinte mindenhez passzoló klasszikus cipőkkel. Rengeteg minta és forma között válogathatsz a kötős cipőktől kezdve a belebújosokig. A leginkább ismert modell a klasszikus VANS Slip-On lábbeli, ami nem csak szép és kényelmes, de felvenni is a legegyszerűbb. Ám a VANS webáruház termékei között nem csak a cipők kaptak helyet, hanem laza pólók és pulcsik közül is lehet bőven válogatni.

VANS: Egy apró ötletből világhírű márka

Minden azzal kezdődött, hogy a VANS márka alapítója, Steve van Doren, testvéreivel és barátaival minden szabadidejét gördeszkázással töltötte. Egyszer aztán egy cipőgyárban kezdett el dolgozni, ahol felfedezte egy újabb szenvedélyét a gördeszkázás mellett. A gyárban való karrierje végén megszületett a legelső VANS cipő, ami a mostani cég alapkövéül szolgált. Habár azóta rengeteg idő telt el, és nem minden modell néz már ki úgy, mint a legelső, egy valami nem változott: a lábbelik még mindig tökéletesen alkalmasak a márka alapítójának óriási szenvedélyéhez, a gördeszkázáshoz. Természetesen akkor is tökéletes kiegészítője lehet öltözékednek egy pár VANS cipő, ha nem deszkázni indulsz. Ezen kívül a sok év alatt kibővült a márka termékpalettája is, így nem csak cipők, hanem laza pólók és pulcsik is a gyártósorra kerültek.

VANS webáruház- minden egy helyen az ABOUT YOU weboldalán

Mindegy, hogy egy vad mintával ellátott sportcipőt szeretnél, amivel garantáltan magadra vonhatod a figyelmet, vagy egy visszafogottabb darabot vennél fel egy letisztultabb színben, a VANS online shopban minden ízlésnek és alkalomnak megfelelő termékek közül válogathatsz saját stílusodnak megfelelően. Akad rengeteg cipő és ruhanemű nők és férfiak számára is egyaránt. A rózsaszín, nőiesebb daraboktól kezdve, a most nagyon felkapott fekete ERA modelleken át, az egészen extravagáns mintázattal díszített darabokig válogathatsz a VANS webshopban. Kölcsönözz öltözékednek egy leheletnyi lazaságot egy menő és stílusos felsővel, vagy bővítsd ki cipősszekrényed tartalmát egy újabb pár VANS cipővel. A VANS shop sokszínű termékeivel biztosan kitűnhetsz a tömegből.