Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: WEEKDAY1 320

WEEKDAY: Mutasd meg magad a laza oldaladról

Hogy ha a hétköznapi streetwear ruházat rajongója vagy, akkor a WEEKDAY biztos bejön neked. A márka kollekciói a minimalizmus és az extravagancia tökéletes keverékével győznek majd meg. Pontosan ez a keverék az, ami miatt az ingekben, pulóverekben és nadrágokban egész nap jól érezheted magadat. Néha egyszerű és egyszínű, néha extravagáns és színes. A svéd márkával nagyon változatos outfiteket hozhatsz létre. Mindig veled van a legmagasabb szintű viselési kényelem. Ez nem véletlen, hiszen a WEEKDAY nagy hangsúlyt fektet a felelős és minőségi kivitelezésre. A mottó szerint "Think. Think. Rethink", a vállalat szinte kizárólag újrahasznosított anyagokat vagy fenntartható forrásból származó szöveteket használ. Emellett a márka 2025-ig kivétel nélkül újrahasznosítható műanyagot kíván használni csomagolásaihoz. A marka divat cikkeit tiszta lelkiismerettel viselheted.

WEEKDAY: A fenntarthatóság az első

A WEEKDAY 2002 óta van forgalomban. A vállalat székhelye Stockholmban van. Helena Helmersson igazgató vezetésével a WEEKDAY 2006 óta többek között Németországban, Dániában, Finnországban és Japánban is terjeszkedik. Ma már 18 országban kapható és a trendi márka egyre inkább terjed. Ugyanakkor a márka tisztában van társadalmi felelősségével is. A H&M csoport részeként a WEEKDAY részt vesz a "Fair Living Wages" programban. A tisztességes bérek, a jó munkakörülmények és a gyermekmunkáról való lemondás a felelős termelés fontos elemei a címke számára. A WEEKDAY a design tekintetében is magasra teszi a mércét. Minden terméket nagy figyelmet fordítunk a részletekre és a kreativitásra. A nagyméretű nyomatok és a változatos színátmenetek mellett a szokatlan szabások is a márka védjegyei közé tartoznak.

Határozd meg saját trendjeidet a WEEKDAY segítségével

A póló úgy képviseli a “streetwear” viseletet mint alig egy másik ruhadarab. A WEEKDAY az alakformáló szabással és extravagáns részletekkel új életet add az időtlen klasszikusnak. A nők egy denevérujjú modellben mutatják meg magabiztos oldalukat, míg a férfi felsőkki hangsúlyosan a testet. A WEEKDAY jogger egy kicsit sportosabb. A puha pamut anyag rendkívül légáteresztő - ez igazi előny az edzőtermi edzéseken. Ugyanakkor a melegítőnadrágok laza szabásúak és maximális mozgásszabadságot biztosítanak. Kicsit erősebb testalkatú vagy? Nincs okod kihagyni a WEEKDAY darabjait! A márka farmerjei, nadrágjai és alsónadrágjai nagy méretekben is kaphatók és megmutatják, hogy az XL-es divat ellenére sem veszítesz a stílusodból.