Skip to main content

SZEZONÁLIS KEDVEZMÉNYEK: Akár -70%5


WRANGLER - a hű, strapabíró társ

A WRANGLER márka nem csupán egy jó minőségű és trendi farmeráru vonalat képvisel hanem a szabadság szeretetét is. Ha ilyen terméket vásárolsz, megmutatod a nagyvilágnak, hogy te a saját utadat járod és nem alkalmazkodsz a konvenciókhoz. A WRANGLER címke ugyanis erről szól. A márka nevének fordítása csikóst vagy ökörhajcsárt jelent, ami olyasmi mint a cowboy de napját nem a mezőkön tölti az állatokkal hanem a farmon, ahol egész nap kemény munkát végez. És valóban, a WRANGLER termékeket a kezdetekben csikósoknak készítették a lehető legellenállóbb farmer anyagból, amelynek szinte mindent ki kellett bírnia. A márka a rodeósoknak is nagy kedvence lett, és a cég a rodeósok visszajelzései alapján alakítgatta és javította termékeit az évek során. Ma már bárki számára elérhetők ezek a termékek, így ha egy menő és tesztelt farmert, dzsekit vagy inget szeretnél, nincs más dolgod mint, hogy szétnézz az ABOUT YOU kínálatában!

Kombináld bármivel WRANGLER ruháidat

A WRANGLER nem az a márka, amely csak bizonyos körülmények között és meghatározott ruhakombinációkban néz ki jól. A cég filozófiája a szabadságra és könnyedségre épül, így nem szabják meg neked, hogy mivel kombinálj egy WRANGLER farmert vagy inget. A farmernadrághoz felvehetsz bármilyen márkájú pólót vagy inget, farmerdzsekit, bőrdzsekit vagy aviátor kabátot. Hordhatod sneakerrel vagy bőrcipővel, bakanccsal vagy cowboy csízmával. A női vásárlók is ugyanilyen szabadságot kapnak a márkától. A farmernadrág típusától függően, felvehetsz hozzá pólót, inget, topot vagy akár blúzt is. Farmer dzsekit kombinálhatsz farmer szoknyával, szövetnadrággal vagy farmernadrággal is. A WRANGLER webshopban a hagyományos kék szín dominál, így szín tekintetében is nagyon könnyen tudsz kombinálni. Egy kék nadrághoz akármilyen színű felsőt felvehetsz, sőt akár mintásat is. Választhatsz hozzá bőrcipőt, edzőcipőt, vagy nyáron szandált is és már kész is a trendi look.

WRANGLER webshop az ABOUT YOU-n

Ha eldöntötted, hogy az új farmer szerzeményed egy WRANGLER lesz, akkor nálunk jó helyen jársz. Az ABOUT YOU-n nagy választékban megtalálod ezt az ikonikus amerikai márkát, amely sem stílusban, sem minőségben nem hagy kivetnivalót maga után. Egy WRANGLER farmer sokáig hű társad lesz mert az ellenálló farmer anyag nem kopik könnyen. Akár évekig hordhatsz egy ilyen farmert. Kattints a termékre, hogy további információt tudj meg róla és mutatunk neked pár képet arról, hogy milyen stílusú ruhákkal érdemes kombinálni. Nálunk nagyon egyszerű a rendelés menete, ráadásul még a kiszállítás is ingyenes. Ha a megrendelt áru mégse tetszik, vagy nem jó a méret, amit választottál, ingyen visszaküldheted nekünk és folytathatod a böngészést.