Női Vászoncipők711

A trendi vászoncipők világa

A vászoncipők talán még sosem voltak annyira divatosak, mint most. Nem is olyan régen a lapos talpú, rövid szárú, extrém színekben virító vászoncipők viselését csak a gördeszkásokkal asszociálták az emberek. Ma azonban a Converse által inspirált "deszkás" cipő a legtrendibb casual cipőnek számít. A bőr és műbőr cipők monopóliumát megtörték ezek a cipők, amiket ma rengeteg divatház és cipőket gyártó cég tervez. A szín- és mintaválaszték hihetetlenül széles körű. Az ABOUT YOU webáruházában szinte végtelen számú női vászoncipő közül választhatsz. Jobb oldalt be tudod állítani a szűrőt, ha van konkrét elképzelésed. Be lehet állítani a szűrőt szín, márka, anyag, sőt még sarokmagasság szerint is. Egy vászoncipőnek ott a helye minden nő szerkényében. Ha neked még nincs, akkor itt az ideje, hogy ezen változtass.

A vászoncipő női változatai

A klasszikus "deszkás" vászoncipők előnye, hogy szuper kényelmesek. A talpuk egyenes, vagyis nem emelt sarkú, így akár hosszú órákig is elálldogálhatsz bennük egy koncerten vagy egy fesztiválon. A gumi talp jó tapadást is biztosít esős időben, amikor csúszhat a járda. Ha nagyon érzékeny a talpad, akkor pedig választhatsz platformos változatú női vászoncipőt is amiben biztos, hogy semmit nem fogsz érezni a talaj egyenetlenségéből. A fűzős változat mellett létezik, kimondottan nyárra, bebújós változat is, amit egy pillanat alatt fel tudsz kapni. Van magasabb szárú verzió is, ami egy háromnegyedes nadrággal szuperül fog kinézni.
A Converse mellett más amerikai márkák is készítenek deszkás fazonú cipőket. A Tommy Hilfiger és a Vans darabjai is le fognak nyűgözni és igazi amerikai életérzéssel fognak eltölteni. Felveheted őket farmerhez, szoknyához, sőt még ruhához is. Egy ilyen vászoncipő biztos, hogy fel fogja dobni a kinézeted.

Női vászoncipő webáruház az ABOUT YOU-n

A deszkás cipők mellett, más fajta női vászoncipőt is választhatsz. A kényelmükről és anatómiai kidolgozásukról híres Sketchers cipőkben biztos, hogy nem fogsz csalódni. Ezek a hihetetlenül könnyű és gyűrődésálló cipők szintén úttörők a cipőgyártásban.
Ha inkább egy sneaker típusú cipőn gondolkozol, akkor érdemes szétnézni a klasszikus sportmárkák kínálatában, úgy mint a Nike vagy az Adidas. De még az inkább futócipőkre koncentráló Asics is piacra dobott vászon sneakert, ami abszolút trendi és egyedi kinézetű.
Ha nem szeretnél ennyire sportos cipőt, hanem inkább egy urban stílus tetszene, akkor is nagyon széles a választék. A Replaytől a Tamarisig számos gyártó casual vászoncipői közül válogathatsz a webshopunkban. A luxusmárkák sem feledkeztek meg a vászoncipő női kategóriájáról. Ha egy igazán különleges modellt keresel akkor nézz rá az Armani Exchange vagy Ash cipőkre.