Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

NIKE Air Force 1

NIKE Air Force 1– egy állandó sláger számos változatban

A NIKE Air Force 1-gyel valódi garanciát veszel meg a stílusos megjelentésre – férfiakra, gyerekekre, fiatalokra vagy nőkre egyaránt igaz ez. Mindenki megtalálja a kedvencét, mindenki ismeri az ikonikus NIKE Sneakert a híres swoosh-szimbólummal (magyarul: suhanás). Sok éve a kultusszal övezett cipő teljesen vezeti a népszerűségi listákat. A NIKE Air Force 1 az alábbi magasságokban és fazonokban kapható: Mid, High és Sage. A jó teljesítményhez megfelelően illeszkedő cipők szükségesek. A fazon tekintetében ezáltal nem szükséges kompromisszumokat kötnöd. Az Air Force 1 Sage például keskeny kábfejű nők számára optimális. A NIKE Air Force 1 Sage Low a NIKE Air Force 1 modernizált változata és vékonyabb, áramvonalas felsőanyagot és eltúlzottan vastag középtalpat nyújt a trendi és chunky külső érdekében. Az eredeti Af1-perfoáció a lábfejek hűvösen és kényelmesen tartja, mialatt a habanyagos technológia a puha csillapításról gondoskodik. A NIKEAir Force 1-t fogazottt külső talppal látták el, amely az utcához való szükséges tapadásról gondoskodik.

A NIKE Air Force 1 az innovatív Air-csillapítással

A híres sport-és szabadidőcipő időközben majdnem 2000 különböző változatban létezik. Például NIKE Air Force 1 ’07 -ként nőknek számos színben és stílusváltozatban. A NIKE Air Force 1 csapat inkább klasszikus kivitelezése a számos különböző színezési módban mutatkozik meg és kiváló minőségű valódi bőrből áll. A talpat a szükséges strapabírás érdekében mindenhol rávarrták és a sarkon lévő Air-csillapítás a puha belsőtalppal együtt kiváló kényelmet nyújt a viselőjének. A NIKE Air Force 1 ’07 semmit sem veszített kisugárzásából. A kosárlabdás eredetivel szemben friss külsőt kapott és puha bőrrel tűnik ki. A cserzett bőrből álló felső rész puha lesz, amikor öregebb lesz. A NIKE Air-csillapítást eredetileg kosárlabdás teljesítményre fejlesztették ki és egész napos kényelmet garantál a viselőjének könnyű súlyával. Az alacsony vágású, párnázott cipőgallér elegánsan néz ki és szuper érzetet kelt.

Most és akkoriban: A NIKE Air Force 1-ban Te is úgy futsz, mint a felhőkön

Amikor Bruce Kilgore dizájner és hajdani szobrász az Air Force 1-t megtervezte 1982-ban az amerikai sportmárka számára, a cipőt eredetileg kosárlabdás cipőnek tervezték, amely az akkor először alkalmazott NIKE Air technológia révén egy teljesen új csillapításról gondoskodott. Az Air Force 1 nevét annak a katonai repülőgépnek köszönheti, amellyel az Egyesült Államok elnöke közlekedik. Az évtizedek során megnövekedett a kereslet a NIKE Air Force-t szabadidőcipőként használók körében. Erre fel a NIKE mindig újabb és újabb külsőt fejlesztett ki a kultikus cipő számára. A NIKE Air Force 1 örök darab. Divattudatos emberek és trendszetterek viselték akkoriban és viselik most is, sortolók, zenészek és ahollywoodi sztárok kombinálják az öltözetüket ezzel a sneakerrel. Ízlésed és stílusod szerint választhatsz a NIKE Air Force 1 High, Low vagy Mid közül. A női klasszikus sok különböző változatban kapható.

További modellek ettől a márkától:

false