Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

NIKE Air Vapormax cipők

NIKE Air Vapormax – futurisztikus sneaker légpárnával

A NIKE Air Vapormax-szal 2017-ben minden idők legkönnyebb és legrugalmasabb Air Max-a került forgalomba - átlátszó külső talppal, amely teljes mértékben Air Sole-elemekből áll. A legfeltünőbb ismertetőjegy ezeknél a cipőknél éppen az az Air Sole-elem, ami a sarok alatt a talpban helyezkedik el. Már 1978-ban beépítették a NIKE Air technologiát a NIKE Tailwindbe. A futók bár érzik ezt a csillapítást, de nem látják. Emiatt kezdte el Tinker Hatfield vezető dizájner a NIKE Air technológiát láthatóvá tenni: A „Visible Air” (látható levegő) víziója. A NIKE Vapormaxszal, valamint a NIKE Air Vapormax 360 és NIKE Air Vapormax Flyknit lánytestvéreivel a legfuturisztikusabb cipőkkel rendelkezel, amik jelenleg elérhetőek a piacon. Az Air egység, amely körülöleli az egész talpat, az eddigi legkönnyebb és legreaktívabb csillapítást kínálja Neked a sportcipőben. A sziluett és a dizájn szempontjából legrendkívülibb Air modellekként a NIKE Air Vapormax Mesh -ben és a Flyknit smár most igazi legendák.

A különböző IKE-Air-Vapormax-modellek

A NIKE Air Vapormax Flyknit kiadást már néhány hónappal a Vapormax bevezetése után bemutatták és különösen könnyű és légáteresztő érzést nyújt Neked a viseléskor. A felső anyag úgy öleli körbe a lábaidat mint egy zokni és ezzel gondoskodik az extra kényelemről. Ennek a modellnek a sarka meg van erősítve az optimális tartás és mezítlábas futás-érzés érdekében. A NIKE Air Vapormax 360-at az olyan nagy hagyományokra visszatekintő futókcipők, mint például a 2006 Air Max 360 inspirálta és ez a modell a könnyű és rugalmas dizánjával győzi meg a viselőjét. A hosszan elnyújtott habanyagból álló középtalprész maximális kényelmet nyújt viseléskor, és a markáns színek friss, modern külsőt kölcsönöznek a sneakernek. Itt is a Vapormax Air elem garantálja az optimális csillapítást alacsony súllyal. A vastag, párnázott szár gondoskodik a kellemes érzéskor a viseléskor és a kényelmes illeszkedést lehetővé teszi a boka területén. A retro részletek izgalmasak: Az átdolgozott, könnyű TPU-váz körülöleli a sarkat és az Air elem tiszteletét fejezi ki klasszikus Air Max 360 iránt. A gyors fűzési rendszer és az összeforrasztott múanyag bevonatok a felső anyagon az innovatív sneakerre emlékeztetnek. Az amúgy is feltűnő Air-Max-Vapormax-modelleket rikító narancssárga színakcentusokkal vagy valamivel visszafogottabb stílusban fehérben, feketében vagyszürkében kapod meg.

A NIKE Air-Max-sztorija

Amikor kitalálták az Air-Max-technológiát, innováció volt, hogy a futók érezték és látták a csillapítást. David Forland játszott ebben nagy szerepet, aki 1985 óta tartozik a NIKE csapathoz és időközben a Visible Air területén szakértőnek számít. A cél az, hogy még több levegő jusson a talpba, hogy a habanyag arányát csökkenteni tudjuk. Az elmúlt évtizedekben számtalan Air Max-változat keletkezett. A NIKE Air Vapormax az Air-Max-család valószínűleg egyik legexcentrikusabb modellje.

További modellek ettől a márkától:

false