Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: ALDO141

ALDO: olasz stílus – Kanadából!

Az ALDO cipő- és táskamárka alapítójáról már megszületésekor sejthető volt, hogy élete a lábbelik körül fog forogni, hiszen édesapja cipőkereskedő, nagyapja pedig cipőkészítő volt. A családi hagyomány folytatásaként 1972-ben a kanadai Montreálban megalapította az ALDO márkát, és a portékák fergeteges sikerének köszönhetően az egykori kis vállalkozás mára nemzetközi céggé nőtte ki magát. Az ALDO termékpalettáját azóta kiszélesítette, és a cipőkhöz illő kiegészítőket, táskákat és pénztárcákat is tervez, gyárt és forgalmaz. A választékban a hölgyek minden alkalomra megtalálhatják a megfelelő modellt, hiszen az ALDO nemcsak a hölgyeknek tetsző, helyes körömcipőket, változatos félcipőket, trendi csizmákat, szép kialakítású szandálokat gyárt, de kényelmes utcai viseletre szánt sportcipőket is. Az ALDO táskák nemcsak színvilágukban, de stílusukban is illenek az általa gyártott és piacra dobott surranókhoz, így biztosan tökéletes cipő és táska kombinációra tehetsz szert a webshopban válogatva.

ALDO webshop: klímasemleges kanadai női lábbelik online

Az ALDO alapítójának családja több generáció óta cipőkkel foglalkozik, így a márka termékei sikeresen ötvözik az alapító cipők iránti szenvedélyét és családjának több évtized alatt felhalmozott szakmai tapasztalatait. A márka megalapítása óta hatalmas karriert futott be. Ma már a cég azonban nemcsak a cipődivat élvonalába, de a környezetvédelemben is az elsők közé tartozik: 2018-ban sikerült a gyártási folyamatait teljesen klímasemlegessé tenni, így a márka termékeit azok is nyugodt lelkiismerettel vásárolhatják meg, akik számára fontos a fenntartható fejlődés. Miközben tehát az ALDO kínálatában valamennyi évszakra megveheted a Neked legjobban tetsző csinos félcipőt, mutatós csizmát és praktikus szandált nemcsak divatos lábbelikre tehetsz szert, de egy igazán jó ügyet is támogathatsz. Ráadásul az ALDO webshopban sok időt megtakarítva, kényelmesen, néhány gombra kattintva megoldhatod a vásárlást.

ALDO: a felelősségteljes kanadai márka

Bár az ALDO márka megalapítása óta alig több, mint 40 év telt el, a márka felhalmozott tapasztalata ennél sokkal hosszabb múltra tekint vissza, hiszen a márka alapítója a harmadik generáció a családban, aki cipőkkel foglalkozik. A márka számára azonban nemcsak a stílusos megjelenés a fontos, de a társadalmi felelősségvállalás is: az ALDO volt az egyike azon vállalkozásoknak, amelyek elsőként támogatták az AIDS ellenes küzdelmet, széles körben elterjedt társadalmi tabukat megtörve. Ugyanakkor a cég nagy fontosságot tulajdonít az olyan alapelveknek is, mint a szeretet, az integritás és a tisztelet. A cég alapítója kezdettől arra törekedett, hogy a vállalkozása a divatiparban nem feltétlen becsben tartott emberi értékek alapján szerveződjön.