Az összes termék ettől a márkától: BOSS Casual232

Boss: a prémium minőség és a német precizitás találkozása

A német Boss céget 1924-ben alapította Hugo Boss. A márka kezdetekben elsősorban kizárólag utcai viseletre készült ruhadarabokat gyártott, de később, a második világháború kitörésekor a német hadsereg kiemelt beszállítójaként a katonák egyenruháit készítette. Az uniformisok gyártása során megszerzett tapasztalatait a világháború után ismét a civil világban kamatoztatta és a férfiak számára készült ruházati termékekre koncentrált. Kiváló minőségű, precíz kidolgozású öltönyei hamar ikonikussá váltak, és nagy sikert arattak a minőségi darabok kedvelői között. A Boss 1948 óta van jelen a divat piacon, ám ekkor még mindig csak az urak számára készültek a márka kollekciói. Azóta természetesen a Boss kiszélesítette kínálatát: 1997 óta már nem csak a férfiak, de a hölgyek is kedvükre válogathatnak a Boss márka kimagasló minőségű prémium termékei között. A Boss márka termékei megszületésük óta egyet jelentenek az igényes öltözködéssel és az időtálló divattal.

Boss: a fenntartható fejlődés mellett elkötelezett márka

A Boss nemcsak a minőség szempontjából tartozik az divatvilág élvonalába, de a környezetbarát termelés és az ökológia lábnyom minimalizálásában is az élen jár. Termékeik csomagolása 100 százalékban újrahasznosított anyagokból készül, a ruhadarabok előállításához felhasznált pamut 40 százaléka fenntartható forrásból származik. A márka folyamatosan ellenőrzi beszállítói nemcsak az általuk készített termékek, de a munkakörülmények szempontjából is. Jelenleg a márka által forgalmazott ruhadarabok 17 százalékát saját telephelyén gyártja. A Boss társadalmi felelősségvállalása is példaértékű: több jótékonysági projektnek is aktív támogatója, többek közt az UNICEF által életre hívott gyermekek oktatását célzó program kiemelt szponzora, 2008-ban pedig útjára bocsátotta Törökországban azt az ösztöndíj alapítványt, mely hátrányos helyzetű fiatalok számára biztosít tanulási lehetőséget. Megalapítása óta több, mint 800 fiatal számára nyújtott segítséget a továbbtanulásban. A Boss termékek megvásárlásával nem csak a minőségi divat mellett tesszük le a voksunkat, de közvetve a fenntartható fejlődést és a társadalmi felelősségvállalást is támogathatjuk.

Boss: fedezdd fel a BOSS prémium minőségi termékeit most az ABOUT YOU webshopban

Jó hír a prémium márka szerelmeseinek, hogy már nem kell bevásárló körútra indulnunk, ha szeretnénk néhány divatos és időtálló ruhadarabbal felfrissíteni gardróbunkat, hiszen a Boss márka prémium termékei már megtalálhatók az ABOUT YOU webshopjában! A rendkívül széles kínálatában mindkét nem megtalálhatja az alkalomhoz illő prémium ruhadarabokat, legyen szó elegáns, vagy hétköznapi megjelenésről. Termékpalettáján az urak számos öltöny, ing és pulóver között válogathatnak, de ugyanakkor pólókat, farmerokat, sőt, akár alsóneműt is megtalálhatnak. A Boss természetesen a hölgyekre is gondol: a márka választékában számos divatos és ízléses ruhadarab várja a vásárlókat, akár egy nőies ruhát, finom blúzt vagy egy sikkes szoknyát keresünk. A tökéletesen megkomponált megjelenéshez szükséges prémium minőségű kiegészítők, órák, táskák és cipők szintén fellelhetők a márka webshopjában, melyek Boss parfümökkel tehetőek teljessé.