Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: Carhartt WIP76

Carhartt WIP: a több, mint százéves amerikai márka

A Carhartt céget, névadója, Hamilton Carhartt alapította 1889-ben, a Michigan állambeli Detroitban. Az eleinte kizárólag munkaruhákat gyártó amerikai cég hamar közkedveltté vált a fizikai munkások, különösen az acéliparban és a vasútnál dolgozók körében, mivel a cég által forgalmazott kantáros nadrágok rendkívül strapabíróak és praktikusak voltak. A közel száz évvel későbbi alapítású Carhartt WIP elnevezésben a WIP a „Work in Progress”, azaz a „folyamatban lévő munka” rövidítése. Az amerikai márka licenszét megvásárló svájci vállalkozás ugyanis ezen a néven hozta forgalomba termékeit. Ezek gyártásánál már elsősorban a mindennapi utcai viseletekre fókuszáltak, de a kidolgozás minősége, a szín- és anyagválasztás erősen kötődik az anyamárkához: utcai viseletre szánt darabjai is elnyűhetetlenek és időtállók. A márka fiatal férfiaknak éppúgy változatos holmikat kínál, mint fiatal hölgyek számára. A termékpaletta dísztelenségét, fazon- és színválasztását egyértelműen az egykori munkaruházat inspirálta.

Carhartt WIP: a praktikus és időtálló utcai viselet

A Carhartt WIP márka elsősorban azok számára ajánlott, akik szeretik a praktikus és strapabíró darabokat. A ruhakészítés területén több, mint egy évszázados tapasztalattal rendelkező márka termékei nemcsak alapanyagai miatt, de speciális varrástechnikájuknak köszönhetően is hosszú ideig hordhatók. A szín- és fazonkínálat szintén letisztult és puritán, így a Carhartt WIP darabjai rendkívül jól kombinálhatók. Hétköznapi, elsősorban szabadtéri viseletre szánt darabjai garantáltan sokáig lesznek szinte levehetetlen kedvenceid. Választékában férfiak és nők által hordható termékek egyaránt vásárolhatók: többféle pulóverek, színes pólók, sportos nadrágok állnak a rendelkezésedre, a Carthartt WIP-től megszokott kialakítással. Legyen szó akár a dolgos hétköznapokról, akár egy könnyű hétvégi programról, a márka választékában található termékek hosszútávon is a társaid lesznek.

Carhartt WIP: a praktikum és a letisztult divat kedvelőinek

A Carhartt WIP története több, mint 100 évre nyúlik vissza: az anyacég, a Carhartt eredetileg munkaruhákat gyártott, s gyárt a mai napig is. A márka öltözékei tehát nem véletlen idézik vissza a munkaruhák visszafogott és praktikus színeit és fazonjait. A termékpalettán a férfi ruházati termékeken kívül nők számára készített darabokhoz is hozzáférhetsz . A kínálatban baseball sapkákat, öveket és mértéktartó táskákat is vásárolhatsz, mindezt a márka letisztult színvilágában. A Carhartt WIP ruházati termékei és kiegészítői tökéletes választásnak bizonyulhatnak, ha a mindennapokban az egyszerűségre és praktikumra törekszel. A márka termékei most megvásárolhatók az ABOUT YOU webshopban!