Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

Converse cipő: divat és minőség kéz a kézben

Az eredetileg kosarasoknak tervezett Converse cipő több mint százéves történelemmel rendelkezik; ez alatt az idő alatt számos hírességet, sportolót ért már a megtiszteltetés, hogy viselhette ezt a márkát. Ahogyan múltak az évek, a Converse cipők rengeteget változtak és fejlődtek, manapság már különféle formákban, színekben kaphatók. A Converse női cipői is kiváló hírnévnek örvendenek, nem hiányozhatnak egy stílusos nő szekrényéből sem. A női Converse cipők egyik jellegzetességének számít, hogy különböző motívumokkal, mintákkal vannak ellátva, némelyek különleges, limitált kiadású grafikával rendelkeznek. Hosszú élettartalmuknak köszönhetően még évek múltán is megőrzik minőségüket, ezért kétségkívül megérik a pénzüket. A női Converse cipők elegáns és hétköznapi ruhákkal egyaránt viselhetők, amit számtalan celeb és híresség is tanúsíthat, akik éppúgy szívesen viselik ezt a márkát a vörös szőnyegen, mint a hétköznapi életben.

A Converse cipő nem véletlenül lett az utóbbi évek legnépszerűbb választása

A Converse cipők egyik leghíresebb darabja a Converse Chuck Taylor elnevezésű tornacipő, ami a világ egyik leghíresebb és legnagyobb példányszámban megvásárolt kosaras cipőjévé vált. Ez a cipő alkotta a Converse cipő modellek alapját, melyek stílusa messziről felismerhető. Valószínűleg ennek köszönhető hatalmas hírneve és a tény, hogy az egyik legnagyobb, világszerte elismert márkanévvé vált. A női Converse cipők azonkívül, hogy rendkívül kényelmesek, könnyen variálhatóak bármely dizájnos ruhával és beépíthetőek különféle stílusokba. Nem számít, milyen eseményre vagy épp hivatalos, a Converse cipőd biztosan jól fog mutatni a választott darabbal. Magabiztosságot, kényelmet, lazaságot sugallanak, nem lehet velük melléfogni. A Converse női cipők között találsz elegánsabb, de akár egyszerűbb darabokat is, melyek beszerezhetőek az ABOUT YOU webshopban hosszú és rövid szárú változatban egyaránt.

Öltözz a hangulatodnak megfelelően

A Converse márka az évek során kinőte magát a tornacipők világából, polcain manapság a divatos Converse cipők mellett megtalálhatóak egyéb Converse márkájú ruhadarabok is. Ha te is nagy imádója vagy a márkának, biztos vagyok benne, hogy tartasz a szekrényedben pár Converse pólót vagy kabátot. A cipők azonban senki szekrényéből nem hiányozhatnak, ugyanis minden évszakhoz és eseményhez találhatsz magadnak egyet. Nem véletlen, hogy a Converse cipők ennyi év után is képesek voltak megőrizni hírnevüket és a mai napig a legnépszerűbb lábbelik közé tartozik. Minden egyes darab minőségi anyagokból készült, a talpa nem szakad el és nem vékonyodik el, teljes mértékben megéri az árát. Egy Converse cipő mindenhez passzol és mindig büszkén viselheted. A márka férfi- és gyerekcipőket egyaránt kínál, így az ABOUT YOU segítségével felöltöztetheted vele az egész családot!