Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

Eastpak - strapabíró és trendi

Az Eastpak táskák története 1952-ben kezdődött, amikor Monte Goldman megalapította az Eastern Canvas Products USA Inc. céget. A márka a kezdetekben az amerikai hadseregnek gyártott utazótáskákat, hátizsákokat és egyéb biztonsági felszereléseket. Innen is ered az a tény, hogy az Eastpak termékek szuper magas minőségű, szinte elnyűhetetlen anyagból készülnek. A 80-as években az amerikai középiskolások és egyetemisták is felfedezték ezeket a hátizsákokat és rájöttek, hogy mennyire beválnak ezek a militaris zsákok a könyvek cipelésére is. Miután Amerikát meghódították az Eastpak táskák, Ázsiába és Európába is eljutott jó hírnevük, és ma a világ minden sarkában fellelhetők ezek a szuper táskák. Azt is fontos megemlíteni a márkával kapcsolatban, hogy ők voltak az első táskagyártók akik örök életű garanciát vállalták hátizsákjaikra. Nos ennyire jók ezek a zsákok. Szerezz be te is egyet és ígérjük, nem fogsz csalódni.

Eastpak - a tradícionális hátizsákok

A márka legkeresettebb termékei természetesen még ma is a hagyományos, közepes méretű hátizsákok. Ezek a táskák tökéletesen iskolába vagy egyetemre járáshoz, egy rövid kiránduláshoz, egy hétvégi városnéző túrára vagy konditerembe járni. Ezek a hátizsákok annyira strapabírók, hogy nem egy hátizsákos turista, aki hónapokig járja a világot ezt a márkát választja "daypack" azaz nappali zsáknak a nagy méretű hátizsákja mellé. Az Eastpak hátizsákok azonban nemcsak strapabíró képességük miatt oly keresettek. Számos színben megtalálod őket, legyen bármilyen az ízlésed. Választhatsz egy diszkrét feketét, amelyet még öltönyhöz is viselhetsz, vagy egy vagány militari mintásat. De rengeteg rikító színes, mintás vagy nőies színű Eastpak zsákot is találsz kínálatunkban. Sajnos az Eastpak hátizsákokat előszeretettel hamisítják, mivel egy nagyon jó, neves márkáról van szó. Természetesen az ABOUT YOU kínálatában csakis az eredeti termékeket tudod megvásárolni.

Eastpak kistáskák szabadidőre

Az Eastpak számos övtáskával is szolgál szabadidőre, amikor csak egy telefont vagy pénztárcát szeretnél magaddal vinni és nincs szükséged nagy táskára. Az övtáskák a 80-as években nagyon divatosak voltak, aztán egyszer csak eltűntek. Szerencsére a trend az elmúlt években visszatért, annyira, hogy még a kifutókon is gyakran találkozunk velük. Az Eastpak kínálatában férfias és nőies övtáskákat is találsz, a megszokott csúcsminőségben. Felveheted a derekad köré is de a válladon is hordhatod a táskát. A márka kínálatában ezen kívül pénztárcákat, tolltartókat, laptop táskákat és oldaltáskákat is találsz. Ezeket a táskákat nyűheted ahogy akarod, nem fognak kiszakadni vagy elkopni! Válassz ki most egy klassz táskát és szerezd meg néhány kattintással a webshopunkból. Ha aztán a táska mégse tetszik, ingyenesen vissza tudod küldeni nekünk és nézhetsz helyette egy másikat.

Fedezd fel 2022.11.25-én a hatalmas Black Friday Akciót. Itt megtalálhatod a legjobb EASTPAK Black Friday Női akciókat. De ez nem minden - ne hagyd ki a Black Friday Akcióinkat a(z) EASTPAK márkától férfiaknak!