Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

GANT: a márka, igazi amerikai álomsztori

A GANT márka története egy Ukrajnában született, majd az Egyesült Államokba hajózó 17 éves fiatalemberrel indult, aki 1914-ben érkezett New Yorkba, hogy sok millió sorstársával együtt, a jobb élet reményében a „korlátlan lehetőségek hazájában” próbáljon szerencsét. A filmbe illő élettörténet ahogy kell, happy enddel végződött. A háborút is megjárt, ambiciózus Gantmacher „Par-Ex” nevű cége sok éven át ingeket gyártott más neves cégeknek. A később ikonikussá váló nagy „G” már ekkor az általuk készített ingek nyakába került egy kis rombuszba varrva. A sikeres üzletmenet 1949-ben a GANT márka alapításához vezetett. A New Havenből diadalútjára induló GANT számtalan újítással forradalmasította a férfiingek gyártását. A márka terjesztette el szélesebb körben a legombolt ingnyak eredetileg Angliából származó ötletét. Az ő találmányuk volt az ingnyak hátsó oldalán elhelyezett, a gallér felhajlását és a nyakkendő kicsúszását megakadályozó gombolás, valamint a laza viseletet lehetővé tevő kettős hajtás az ing hátán, sőt az ing vállfa nélküli felakasztására alkalmas akasztófül is.

GANT: a hatalmas G-betű, a messziről felismerhető logó

Különböző márkáknál láthattad már, hogy szívesen használnak betűjelzéseket azonosításuk megkönnyítésére. Ez a GANT márka esetében sincs másképp. Sok GANT terméken nem csak a logóként alkalmazott négybetűs márkanév, de a hatalmas G betű is jelzi, hogy viselője a rendkívül sikeres márka valamelyik népszerű darabját hordja. A márka sok évtizedes piaci szárnyalása alatt sorra hódította meg a ruházati piac különböző szegmenseit. Ma már az ikonikus ingeken kívül a kedvelt szabadidős és sportruházati cikkek – köztük a népszerű kapucnis felsők – éppúgy a vonzó kínálat részei, mint a jellegzetes csavart mintás kötött pulóverek, a színes nadrágok, kényelmes cipők, kabátok és sapkák. Az egykori férfiing márka mára a női és férfi, sőt gyermek és bébi kollekciók és kiegészítők (többek között lakberendezési cikkek, órák, ékszerek, szemüvegek) különböző változatival is gazdagodott. Válassz Te is magadnak egy kényelmes GANT cuccot!

GANT webshop: könnyen, gyorsan, sok időt megtakarítva

A GANT az amerikai sportruházatot és az európai eleganciát ötvözi a márka által forgalmazott férfiak és nők számára készített termékeiben. Ezek a világ számtalan pontján, Amerikától Kínáig, márkaboltok százaiban megvásárolhatók. Neked természetesen nem kell ilyen messzire utaznod azért, hogy a tiéd lehessen az amerikai elit egyetemek hallgatói által is szívesen hordott márka valamelyik divatos újdonsága. Az utazásokkal és boltlátogatásokkal járó fölöslegesen elpazarolt időt könnyen megtakaríthatod, ha a GANT webshop kínálatában a kényelmes online böngészést választod. A jól áttekinthető és rendkívül felhasználóbarát oldal hasznos segítőd lehet abban, hogy ruhatáradat egy újabb színes cuccal bővítsd, és Te is tagja lehess e kalandos történetű márka világszerte növekvő, elégedett rajongótáborának.

Fedezd fel 2022.11.25-én a hatalmas Black Friday Akciót. Itt megtalálhatod a legjobb GANT Black Friday Női akciókat. De ez nem minden - ne hagyd ki a Black Friday Akcióinkat a(z) GANT márkától férfiaknak!