Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Ruházat1 606

GAP: az környezettudatos amerikai csúcsmárka webshopunkban

Az amerikai GAP márka sokak számára cseng ismerősen. A GAP 1969 óta jelen van az Amerikai Egyesült Államok piacán, és most webáruházunkban számodra is könnyen elérhetőek a trendi, de ugyanakkor kényelmi szempontokat is figyelembe vevő darabjai. A cég nem csak a minőségért vállal garanciát, de fontos számára a társadalmi szerepvállalás is: a GAP 2019-ben megnyerte a „nemek egyelőségéért való küzdelem“ címét, vállalva, hogy csökkenti a nemek közti egyenlőtlenségeket a világban. A GAP elkötelezetten küzd a fenntartható termelési folyamatokért is. Washwell nevű programjával 20%-kal csökkentette a vízfelhasználást farmer termékeinek előállításakor. Választékában megtalálhatók férfi-, női és gyermek ruházati terméket, kiegészítők, valamint a sportok szerelmesei is megtalálják a kedvükre való darabokat.

GAP webshop: divat és társadalmi felelősségvállalás

Az GAP webáruházában megtalálható ruhadarabok nem csak a divatosak, hanem környezettudatosak is. Az GAP elengedhetetlennek tartja, hogy az általa forgalmazott termékek ne csak a minőségi követelményeknek feleljenek meg, hanem minimalizálják a környezetet károsító gyártási folyamatokat. A GAP társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettsége nyomon követhető a 2007-ben útjára indított P.A.C.E programjában, ami a fejlődő országokban a nők számára biztosít oktatási lehetőséget. Ha fontosnak tartod a divatos és minőségi ruhadarabok viselését, ugyanakkor vásárlásoddal egy jó ügyet is szeretnél szolgálni, akkor teljes lelki nyugalommal teheted le voksodat a GAP mellett. Webshopunkban kényelmesen, otthonról vagy akár utazás közben választhatod ki és rendelheted meg magadnak és családod bármely tagjának ruhadarabjait, a kiegészítőktől a sportruházatig.

GAP: töretlen siker 1969 óta

A GAP alapítása óta töretlen népszerűségnek örvend. Az első márkaboltjukat 1969-ben nyitották az Amerikai Egyesült Államokban, ami a mai napig tulajdonukban van, és saját üzletként funkcionál. Szerencsére termékeik már nem csak a tengerentúlon kaphatóak: most webáruházunkban az otthonod kényelméből választhatod ki a neked tetsző ruhadarabokat, legyen szó hétköznapi megjelenésről, vagy sportruházatról. A GAP választékában megtalálhatók férfi, női és gyermek ruházati termékek, valamint kiegészítők egyaránt. Fontos megjegyezni, hogy a GAP termékek vásárlásával nem csak ruhatáradat teheted divatossá és vonzóvá, de tudatos fogyasztóként támogathatod a cég társadalmi törekvéseit is, mivel a GAP számos programot működtet: a fejlődő országokban oktatási lehetőséget biztosít a hölgyek számára, valamint elkötelezett híve a környezetbarát termelésnek. Washwell nevű programjával 20%-kal kevesebb vízet használ fel a farmer termékek előállításához, így a környezettudatos vásárlók is nyugodt szívvel választhatják a GAP márka divatos darabjait.