Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header
Az összes termék ettől a márkától: heine652

heine: irodalom és divat elismert képviselőinek meglepő névazonossága

Míg a már Heinrich Heineként világhírűvé lett, Düsseldorfban született német költőóriást eredetileg Harry Heineként anyakönyvezték, a divatszakmában heine néven jelentős nemzetközi elismerést szerzett német márka alapítója Karl Heinrich Heine néven látott napvilágot. Vállalkozását eredetileg egy általa tervezett játék széles körű terjesztésére alapította a németországi Karlsruhéban, majd pedig ajándéktárgyak értékesítésével foglalkozó csomagküldő áruházzá alakította azt át. Textiliák először 1969-ben jelentek meg a heine katalógusban. 1976-ben egy tűzeset miatt majdnem teljesen leégett a cég karlsruhei székhelye. Ekkor vásárolta meg a heine 100%-os tulajdonát az ugyancsak német Otto csomagküldő cég, amellyel a heine már évek óta együttműködött. Az elkövetkező években a heine erős európai terjeszkedésbe kezdett, a német piacon kívül meghódította Svájcot, Franciaországot és Ausztriát is. A 2000-es évek első évtizedétől kezdve egyre jelentősebb a márka e-kereskedelmi tevékenysége is.

heine: divat és társadalmi felelősségvállalás harmóniában

Hogy elejét vegye a távol-keleti gyártóhelyein folyó tevékenységekkel kapcsolatos kritikáknak, a márkatulajdonos Otto-csoport kiemelt figyelmet fordít arra, hogy távol-keleti beszállítói is maximálisan betartsák a foglalkoztatásra, annak körülményeire, illetve az ökológiai szempontokat érvényesítő gyártási technológiákra vonatkozó, általánosan elfogadott nemzetközi szabványokat. Ennek ellenőrzésére, illetve az egyes piacokon szervezett szociális programok támogatására megnövelt személyi kapacitást biztosít. Ezért az általad is megvásárolható, kiváló minőségű alapanyagokból készült, kialakításukban a legfrissebb divatirányzatokkal is lépést tartó ruházati cikkek előállítása tudatos társadalmi felelősségvállalás mellett történik. A webshopban külön jelölés tájékoztat a fenntarthatósági kritériumoknak megfelelő termékekről.

heine webshop: a női divatcikkek lenyűgöző tárháza

Ha néhány gyors kattintás segítségével rápillantasz a heine webshop minden igényt kielégítő, gazdag választékára, láthatod, hogy itt mindent megtalálsz, ami a női szemnek kedves. Talán nincs is a ruhatáradnak olyan része, amelyet ne tudnál a heine webshopjából felfrissíteni. Tavasz, nyár, ősz vagy tél, a webshop kínálata minden évszakra teljes kombinációk széles választékát nyújtja számodra. Csinos nyári ruháktól, szandáloktól és fürdőruháktól kezdve, a melegebb időre ajánlott kötött divatárukon, dzsekiken, trendi kabátokon és csizmákon át, az alkalmi és esti ruhaköltemények szemet gyönyörködtető, változatos sokaságáig számtalan modell közül választhatsz. A webáruházban shoppingolva sikerrel állíthatod össze a számodra legmegfelelőbb klasszikus üzleti öltözékedet éppúgy, mint a stílusos, lezser szabadidős cuccaidat, vagy éppen a kivételes pillanatokra szánt, elegáns viseletedet. A heine holmik maximális segítséget jelentenek egyedi outfited kialakításához. A márka termékei most megvásárolhatók az ABOUT YOU webshopban!

Fedezd fel 2022.11.25-én a hatalmas Black Friday Akciót. Itt megtalálhatod a legjobb heine Black Friday Akciókat.