Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: JOOP!138

JOOP!: az igazi nagyvárosi prémiummárka

A JOOP! alapító névadója, a hamburgi művész, illusztrátor és dizájner Wolfgang Joop 1978-ban, egy New Yorkban bemutatott, lenyűgöző szőrmekollekcióval robbant be a divat világába. Akkori modelljeit kifejezetten a luxust kereső vásárlók igényeire alapozta. 1982-ben mutatta be első, úgy nevezett „pret-a-porter”, azaz „kész viselet”, tehát konfekcióként kínált női kollekcióját, majd 1985-ben a Windsor céggel közös, uraknak szánt ruházatait. A saját nevének csupa nagybetűvel írt és felkiáltójellel végződő JOOP! elnevezésű vállalkozását 1987-ben, immár a magasabb, ugyanakkor még megfizethető, amolyan apró luxust képviselő igények kielégítésére alapította. Az első nőknek szánt parfümmárkájának, a JOOP! Femme-nak, illetve később a férfiak kedvencévé vált JOOP! Homme-nak piaci megjelenésére sem kellett sokáig várni, amelyet azóta újabbak (hölgyeknek és uraknak szántak) is követtek.

JOOP!: igényes elegancia a vonzó megjelenéshez és a minőségi életmódhoz

A német márka szerteágazó, licenszekre épülő üzleti rendszerének folyamatos átalakulása ellenére megtartotta sok évtizede tartó, töretlen népszerűségét. Célközönsége továbbra is a minőségre, kifinomult dizájnra fogékony, magabiztos, nagyvárosi fiatalok. A JOOP! divatház – az első német lifestyle-márkaként – az átfogó ruházati választéka és számos illatvarázslattal fémjelzett parfümsorozata mellett egyre több irányba (többek között: cipők, táskák, ékszerek és más kiegészítők, valamint különféle stílusos lakberendezési tárgyak, bútorok) bővítette nívós termékkínálatát. Bár az egykori tulajdonos-dizájner már közvetlenül nem részese a nevét viselő vállalkozásnak, nemcsak a márka továbbra is őt idéző, egyedi logója, de az egykori alapító kedvenc búzavirágja is gyakran feltűnik a JOOP! által kínált termékeken. Ez világos jelzése annak, hogy a kiemelkedő minőséget szem előtt tartó, folyamatos megújulás a márka hagyományainak továbbvitelével történik.

JOOP! webshop: kényelmes online vásárlás, hogy ne kelljen felesleges köröket futnod!

A kanapédon lazán hátra dőlve, kedvenc tabletedet kézbe fogva, néhány kattintással elérheted a JOOP! elegáns árukínálatát. Senkitől és semmitől sem zavartatva szörfölhetsz egy igazi prémiumkollekció szemet gyönyörködtető darabjai között. Az itt beszerezhető, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült és nemzetközileg elismert tervezők keze munkáját dicsérő, ízléses és megnyerő holmik vonzó outfited elengedhetetlen összetevői lehetnek. A JOOP! webshop segítségével tetőtől talpig felöltöztetheted magad úgy, hogy a sokféleképpen kombinálható ruhákhoz kifogástalanul illeszkedő, trendi kiegészítőket se kelljen nélkülöznöd. Nincs az a számodra fontos alkalom vagy hétköznapi elfoglaltság, program, amelyen a JOOP! márka öltözetét viselve ne vívnád ki a jelenlevők egyöntetű tetszését. Adj magadra, állítsd össze egyedi megjelenésed tökéletes ruhatárát a JOOP! webshopjából! A JOOP! márka termékei most megvásárolhatók az ABOUT YOU webshopban!