Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: KangaROOS58

KangaROOS: a retro sportcipő márka

A KangaRoos cipőmárka hatalmas sláger volt megszületésekor a 80-as években, szinte minden belevaló fiatal szekrényében lapult egy-egy darab. A cipőkön eredetileg egy apró cipzáras zseb volt elhelyezve, amelyben sportoláskor a kulcsot, vagy az aprópénzt lehetett biztonságosan tárolni, akár egy kenguru erszényében - innen kapta a nevét a márka. Bár mára ez a kenguruerszény eltűnt a cipőkről, a márka sikere továbbra is töretlen. A KangaROOS kínálatában most elsősorban a legfiatalabb generáció számára kínál komfortos lábbeliket fiúk és lányok számára egyaránt. A márka termékpalettáján a gyerekek számára készült, könnyen felvehető és rendkívül strapabíró tépőzáras, fűzős vagy bebújós cipők, bélelt csizmák és stabil nyári szandálok várják a vásárlókat, természetesen az elmaradhatatlan kenguru logóval minden modellen.

KangaROOS webshop: a kengurus cipő újra trendi

A 80-as évek nagy divatcipője, a kenguru logóval ellátott KangaROOS most újra reneszánszát éli. A vidám dizájn mögött azonban sokkal több van, mint egy trendi sportcipő: kevesen tudják, hogy a márka nevéhez számos innováció fűződik, többek közt a NASA által tesztelt és jóváhagyott a Dynacoil elnevezésű háromdimenziós anyag, amely enyhíti a lábat érő terhelést. Természetesen a gyerekek számára a cipő fő vonzereje nem ez, hanem a minden pár KangaROOS cipőn vidáman ugrándozó kenguru. A márka fiúk és lányok számára egyaránt kínál könnyen felhúzható és levehető, bebújós, tépőzáras és fűzős cipőket, sőt, téli napokra szánt csizmákat és elnyűhetetlen nyári szandálokat is. A KangaRoos gyermekeknek szánt kelendő surranói minden évszakban a megfelelő választás lehet.

KangaROOS webáruház: az amerikai sportcipő márka leggyorsabb, online elérhetősége

Bár az Egyesült Államokban kifejlesztett sportcipő márka igazi virágkorát a 80-as években élte, napjainkban ismét népszerű, nemcsak retro dizájnja, de innovatív, kiemelkedő minőségű, ugyanakkor rendkívül kényelmes modelljei miatt is. A márka nevéhez számos újítás, szabadalmaztatott technológia fűződik, így biztos lehetsz abban, hogy a KangaROOS lábblikkel elégedett leszel, bármikor is legyenek azok a lábadon. Bár a márka cipőit eredetileg sportolásra tervezték, mára már közkedvelt utcai viselet, a mindennapos használatú szabadidős cuccok remek kiegészítője is. A KangaROSS webáruház kínálatában az örökmozgó, mindig aktív gyerekek számára is vannak praktikus és strapabíró modellek. A KangaROOS termékpalettáján fiúk és lányok számára készült nyári szandálok, őszi és tavaszi sportcipők vagy téli csizmák is megvásárolhatók tépőzáras, fűzős és belebújós verzióban is. A márka cipőinek felvételére biztos, hogy nem kell noszogatni a gyerekeket, maguktól ugranak bele az apró topánkákba. Pont, mint a fürge kenguruk!