Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

KAPPA cipők és sportruházat - mindazoknak, akik többet akarnak

Időtlen stílus, modernitás és kiváló minőség: mindez egyesül a világhírű KAPPA markában és egyúttal az olasz sportruházati gyártó sikertörténetét jellemzi. A KAPPA cipők és a sportdivat az adrenalin, a koncentráció és a siker jelképe. Mássz hegyet, ugorj át akadályokat, menj a határaidig és azon túl. A KAPPA cipők a megfelelő lábbelivel támogatnak, míg a Kappa sportdivat a kültéri és beltéri ruházattal valamint a kiegészítők egy mindenre kiterjedő csomagot kínálnak, hogy optimálisan támogassanak céljaid elérésében. A változatos minták a friss, intenzív színárnyalatok és a díszes minták kombinációjával vonzzák a tekintetet. Ha a klasszikusabb stílusokat kedveled, akkor is jó kezekben vagy a sikeres KAPPA márkánál. A hagyományos márka az időtlen divatot a kiváló minőségű kivitelezéssel ötvözi. A KAPPA divat nem csak a változatos uniszex modellek széles választékát kínálja, hanem egy teljes kollekcióval is rendelkezik, amely kifejezetten férfiak számára készült termékeket tartalmaz - mindazok számára, akik többet akarnak anélkül, hogy feláldozzák a stílust és a személyes kifejezésmódot. A modellek, minták és méretek széles választékából egyénileg állíthatod össze teljes, személyes sportruházatodat és már indulhatsz is.

KAPPA: Amikor a hagyomány és a minőség globális márkává válik

Olaszország még mindig a divat fellegvárának számít és gazdag múltra tekinthet vissza a divat és a design terén. A BasicNet S.p.A. tagjaként a KAPPA az egyik leghíresebb márka, amely 1969 óta ír sikertörténeteket. A sportruházat-gyártó az ifjúsági sportok, de a profi sportolók és csapatok, például az FC Mönchengladbach vagy az FC Torino szponzoraként és támogatójaként is részt vesz. A sikeres csapatok KAPPA-mezei különösen népszerűek. A logó és a mögötte álló történet is kultikus. Két modellről van szó, akik egy fotózás után kimerülten ültek a földön és a fotós megörökítették őket, így váltak logóvá.

KAPPA cipők - az élet kihívásokkal teli pillanataihoz

Hagyjd magadat inspirálni az ikonikus márka szellemiségétől és fedezd fel a KAPPA cipők, kültéri és beltéri ruházat, táskák és sok más kiegészítő közül a tökéletes társat az egyedi sportélményhez minden évszakra. A streetwear divat választéka tökéletesen kiegészíti a szabadidő eltöltését. Az ABOUT YOU-nál a KAPPA sport termékek széles választékából választhatsz hogy megteremtsd a számodra ideális kombinációt. Az ajánlatokról, anyagokról, valamint a termék összetételére és ápolására vonatkozó további részletekről online áruházunkban tájékozódhat. Légy aktívabb, élj egészségesebben és teszteld a határaidat - a KAPPA divattal az ABOUT YOU oldaladon.