Naketano: a német utcai viselet bőrcímer logóval

A német Naketano márka már messziről felismerhető egyedi, bőrből készült címer alakú logójáról, és letisztult, minimalista szabásáról. A márka kifejezetten utcai viseletre gyárt ruházati termékeket a fiatalos és sportos városi öltözékek kedvelőinek. A Naketano kínálata rendkívül széles: termékpalettáján nők és férfiak számára egyaránt kínál egyedi, de ugyanakkor minőségi darabokat. A márka minden darabja visszafogott színvilággal rendelkezik, így rendkívül könnyen kombinálhatók. Az extra puha pamutdzsörzéből készült mindennapos streetwear tréningfelsők, kapucnis felsők és pólók a fiatalok nagy kedvencévé tették a márkát. A márka webshopjában most számos pulóver, nadrág, blúz, vagy akár bélelt télikabát közül választhatod ki azt, ami Neked a legjobban bejön, természetesen a Naketanotól megszokott kiemelkedő minőségben.

Naketano webshop: a trendi utcai holmik online forrása

A német Naketano márka igazi trendalapító. A tömegből kiemelkedő dizájn könnyen felismerhető bőrcímeres logójával már piacra dobásakor hatalmas sikert aratott a fiatalok körében. A Naketano webshopban is megvásárolható, letisztult vonalú, kényelmes szabású tréning- és kapucnis felsői hamar a trendi fiatalok kedvencévé vált nemcsak a lazasága miatt, hanem a márka anyagválasztása miatt. A Naketano tervezői rengeteg időt szentelnek arra, hogy az általuk gyártott ruházati termékek különösen puha és komfortos anyagból készüljenek, hogy így a Te ruhatárad nagy kedvencei, már-már levehetetlen darabjai lehessenek. A márka férfi és női termékeket egyaránt kínál, és mindkét nem számára tartogat ikonikus darabokat. A márka pulóvereinek, kapucnis felsőinek és kabátjainak színvilága nem hivalkodó, így ruhatárad más darabjaival is kitűnően kombinálhatók. A Naketano webshopban beújított felső sokáig marad majd a ruhatárad kedvence, meglátod, nyúzni fogod, amíg csak tudod!

Naketano: a karakteres és népszerű német márkát a legkényelmesebben a webáruházban érheted el

A Naketano a laza városi viseletek kedvelőinek hamar a kedvencévé vált, hiszen egyedi szabású darabjai nemcsak trendik, de rendkívül puhák és kényelmesek is. A Naketano tervezőinek célja az volt, hogy olyan termékeket kínáljanak a vásárlóknak, amik ruhatárjuk központi alapdarabjaivá válnak. A termékek nemcsak egyéniek, de szolid színviláguk miatt más ruhadarabokkal nagyon jól kombinálhatók, így valóban könnyen az örök kedvenccé válnak. A Naketanot nemcsak egyedi kialakítása, de a kámzsagallérba fűzött, már messziről jól felismerhető, vastag zsinórja és bőrből készült logója is jól megkülönbözteti más márkáktól. Az ABOUT YOU webshopjának választékában most számos nők és férfiak számára készült pulóver, kapucnis- és tréningfelső közül válogathatsz, sőt vastag kabátokat és menő átmeneti dzsekiket is vásárolhatsz a Naketano kínálatából.