Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: NEW ERA83

New Era – a sportos férfiak és nők divatja

A New Era története csaknem százéves múltra tekint vissza. Alapítója, Ehrhardt Koch egy rendkívül tehetséges kézműves volt, aki szakértelmével és nyitott gondolkodásával új értelmet adott a divatos fejfedők fogalmának. A céget 1920-ban alapította Koch a New York állambeli Buffalóban, 2000 dollár kölcsönből, 14 alkalmazottat foglalkoztatva. Kezdetben kizárólag sapkagyártással foglalkoztak, rögtön az indulás évében jelentős mennyiségű, 60.000 darab, ekkor még Gatsby stílusú sapkát gyártottak le. 1932-ben Ehrhardt fia, Harold is csatlakozott a céghez, aki felismerte, hogy a divatsapkák iránti kereslet csökkenőben van, miközben a profi baseball egyre népszerűbbé válik az egész országban. Elhatározták, hogy megcélozzák ezt a szegmenst, és megtervezték első baseballsapkáikat. A nagy áttörés végül 1934-ben következett be, amikor a New Era szerződést kötött az MLB-vel, és legyártották első profi baseballsapkáikat a Cleveland Indians számára. A második világháború nehézségei a New Erát sem kímélték, de a Koch család szakértelmével és leleményességével fenn tudott maradni a nehéz időkben is. 1950-re már ők voltak az egyetlen sapkagyártók, akik ellátták a profi baseball-liga csapatait kényelmes és kiváló minőségű sapkákkal, 1993 óta pedig ők az MLB kizárólagos szállítói.

New Era – nemzetközi terjeszkedés és bővülő termékkínálat

Az egyesült államokbeli kirobbanó sikerei után a vállalat növelni kezdte termékkínálatát és célországai számát. Eleinte a szurkolók számára tették elérhetővé a népszerű baseballsapkákat, majd folyamatosan vezették be további ruházati termékeiket. A klasszikus fullcapek mellett ma már számtalan sportruházati termék közül válogathatunk a cég kínálatában, melyek nemcsak a férfi, hanem a női vásárlók számára is kényelmes, divatos és egyben minőségi ruhadarabokat jelentenek. A jelenleg elérhető kínálatban többek között megtalálhatók kötött téli sapkák, pólók, cipzáras és kapucnis pulóverek, valamint dzsekik is, mindez a legkülönfélébb szín- és stílusvariációkban. A New Era jelenleg négy kontinensen számos irodával van jelen, többek között Londonban, Németországban, Spanyolországban, Sanghajban, Japánban és az ausztráliai Melbourne-ben.

New Era-termékek az ABOUT YOU online shop kínálatában

Egyszerre lennél sportos és trendi? Az ABOUT YOU Magyarországra is elhozta ezt a rendkívüli minőségű, világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő márkát. Válogass a legmenőbb New Era kalapok és sapkák között! Kínálatunkban megtalálod az olyan klasszikus darabokat, mint a New Era 59Fifty (amely talán a legnépszerűbb és legtöbb variációban elérhető sildes sapka a világon), de megtalálhatóak nálunk a New Era 39Thirty fullcapek, valamint fejpántok és meleg téli sapkák közül is válogathatsz. Termékeink eredetiségét többek között a bevarrt, hímzett címke és méretcímke, sildes sapkák esetében a silden található eredetiség jelző matrica is biztosítja.