Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: O'NEILL394

O'NEILL: a hullámlogó és ami mögötte van

Az O'NEILL azon kevés márkák egyike, amely az alapító kedvenc sportja iránti mély elköteleződésre, szenvedélyre, szakértelemre és tapasztalatra épült. Amikor Jack O’Neill 1952-ben megnyitotta első szörfboltját San Francisco-ban, nem lebegett más a szeme előtt, minthogy a szörfözés szerelmesei minél több időt, minél kényelmesebben tölthessenek a deszkájukon. Így született meg Jack O’Neill tervezésében az első „wetsuit”, vagyis a szörfösök vízálló és kitűnően szigetelő overálja, amiben a szörfösok még akár hideg vízben is hódolhattak kedvenc időtöltésüknek. A márka által gyártott szörfruházat forradalmi újdonságnak számított, hiszen először használt termékeihez neoprén anyagot, ami akkoriban még ismeretlen volt a piacon. Rendkívüli sikerének köszönhetően az O’NEILL hamar kiterjesztette portfólióját, és termékpalettáján ma már nők, férfiak és gyermekek számára készített ruházati termékek is megtalálhatók.

O'NEILL webshop: hogy tovább élvezhessük a természetet

A márka alapítója, Jack O’Neill sikerét annak köszönheti, hogy egyszerűen csak lehetővé akarta tenni, hogy a szörfösök minél hosszabb ideig élvezhessék az óceánt. Akkoriban ez még csak a víz hőmérsékletének függvénye volt, hiszen a klímaváltozás és a környezetvédelem még szinte ismeretlen fogalom volt. A márka azonban hűséges maradt eredeti elképzeléséhez napjainkban is, amikor a klímaváltozás egyértelmű jeleit már magunk is tapasztalhatjuk: ahhoz, hogy minél tovább élvezhessük a természetet, nincs más út, csak a fenntartható fejlődés. Az O'NEILL kínálatában megtalálható női és férfi, valamint gyermek kabátok, dzsekik, pólók és kötöttáruk és snowboard termékek között megtalálhatunk 100%-osan fenntartható alapanyagokból és technológiával készült ruhadarabokat is, sőt a márka 2020-ra azt a célt tűzte ki maga elé, hogy kollekciójának 40%-a környezetbarát lesz.

O'NEILL: a belevaló fiatalok márkája most webáruházunkban

Az egykori kaliforniai szörfös cég mára már nemzetközileg elismert divatmárkává nőtte ki magát. A O’NEILL nemcsak elsősorban fiatalok számára készült termékeinek köszönhetően, hanem az általa alapított és finanszírozott tengerbiológia projektje, az O'Neill Sea Odyssey miatt is rendkívül népszerű. A cég bevételének jelentős részét az óceánok kutatására és védelmére fordítja, így az márka termékeinek megvásárlásával most, ha közvetve is, de te is tehetsz valamit a természetért. Az ABOUT YOU weboldalán a márka rendkívül széles online kínálatából számos fenntartható modellt felfedezhetsz, legyen szó akár egy új bikiniről, akár egy télikabátról. Az O’NEILL akkor is a megfelelő választás lehet a számodra, ha egy másik deszkás sportnak, a snowboard rajongója vagy, hiszen a márka termékpalettáján a téli sportok szerelmesei is megtalálhatják a megfelelő sportruházatot.