Termékek márkára szűrve
Az összes termék ettől a márkától: PATAGONIA1

PATAGONIA: a prémium minőségű márka

Bár a PATAGONIA márka rendkívül népszerű a prémium minőségű outdoor sportruházat kedvelői között, azt azonban kevesen tudják, hogy a márka logója tulajdonképpen a Chile és Argentina között húzódó Fitz Roy hegy sziluettje. A márka alapítója, Yvon Chouinard maga is lelkes sziklamászó: kezdetekben csak kis tételben forgalmazta saját sziklamászáshoz nélkülözhetetlen termékeit, és csak később, 1973-ban nyitotta meg első üzletét. Az amerikai outdoor ruházati márka termékeit elsősorban azok számára javasoljuk, akik prémium minőségű termékeket keresnek, hiszen a PATAGONIA kollekciójában csak kiváló alapanyagú és rendkívül alapos munkával kivitelezett darabok találhatók meg. A márka kínálatában megtalálható női és férfi ruhadarabok garantáltan hosszú időn keresztül lesznek társaink akár túrázáskor, akár a hétköznapokban.

PATAGONIA: az amerikai klímatudatos márka

A PATAGONIA azon ritka márkák egyike, aki arra bíztatja ügyfeleit, hogy minél kevesebbet vásároljanak, és ügyeljenek arra, hogy csak kiváló minőségű termékeket szerezzenek be, hiszen csak ezek a darabok lesznek igazán hosszú életűek. A márka környezettudatos cégfilozófiája rendkívül sokrétű, akár a felhasznált alapanyagokról, akár a vállalati felelősségvállalásról legyen szó. A termékekhez felhasznált pamut 100%-ban organikus, és prioritás, hogy a ruhákhoz felhasznált merinói gyapjú állatbarát, etikus forrásból származzon. Ezenkívül a PATAGONIA éves bevételének 1%-át környezetvédelmi szervezeteknek ajánlja fel. Úttörő kezdeményezéseihez tartozik a márka használt darabjainak összegyűjtése, amikből újrahasznosított anyagok készülnek, hogy ezzel is csökkentsék a környezetre mért terheket. A márka webshopjában megtalálható nadrágok, pólók, softshell kabátok és polár pulóverek garantáltan környezetbarát technológiával készültek, így lelkiismeretfurdalás nélkül szerezhetjük be a szükséges darabokat.

PATAGONIA: minőségi anyagok és speciális technikák

A megfelelő outdoor ruházat kiválasztásakor kiemelt szempont az alapanyagok minősége és a készítési technológia. A PATAGONIA mindkét kategóriában kiválóan teljesít, és ennek köszönhetően a márka által készített darabok rendkívül hosszú élettartamúak. A kínálatban megtalálható ruhadarabok alapanyagai között megtalálhatunk kendert, merinói gyapjút, 100% organikus pamutot, újrahasznosított poliesztert és nejlont. A márka által felhasznált speciális és forradalminak számító anyagai közé tartozik TENCEL® LYOCELL, ami tulajdonképpen egy eukaliptuszból előállított rendkívül ellenálló és lélegző szövet, valamint a YULEX , egy cserjéből készített természetes gumi, ami a neoprén ökotudatos alternatívája. A PATAGÓNIA webshopban megvásárolható outdoor ruházat férfi és női termékei speciális varrási technikájuknak köszönhetően szinte elnyűhetetlenek, így biztosan nem kell a következő szezonban új darabot beszerezni.