Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

REPLAY: a változatos és minőségi olasz márka

A REPLAY a minőségi farmerkollekciójával robbant be a divat világába és lett hires az egész világon, legfőképp Európában. A márka azóta nem csak a menő farmereire fókuszál, hanem más divatos ruhadarabokat, cipőket és egyéb kiegészítőket is felvett kínálatába nők és férfiak részére egyaránt. A REPLAY kollekcióinak tervezői mindig az aktuális trendekből nyerik inspirációjukat, és veszik azokat alapul a darabok megalkotásához. A cég változatosságának köszönhető, hogy Te is megtalálhatod a saját stílusodnak megfelelő ruhadarabokat és kiegészítőket, legyen az laza, sportos vagy elegáns. Dobd fel az unalmas hétköznapokat és tűnj ki a tömegből egy extravagáns outfittel, amiben a REPLAY webshop jó minőségű és sokoldalú termékei segítségedre lesznek.

REPLAY webshop: minden darab egy helyen

A céget Claudio Buziol alapította 1978-ban, az első farmer azonban először csak 1989-ben került piacra. A két időpont közötti 10 évben az olasz cég inkább hétköznapi pólók árusítására specializálódott. Az első REPLAY üzlet Milánóban nyílt 1991-ben, amit az azt követő évben 16 új üzlet nyitása követett. A farmerek egy speciális, double ring denim szövéssel készültek, amit Claudio Buziol egyik útján Japánban fedezett fel, és ami később márkajellé vált. A REPLAY először 1993-ban tette be a lábát a tengeren túlra és nyitotta meg első üzletét New Yorkban. Az olasz céget a termékek kitűnő minősége és a farmerek menő koptatottsága jellemzi. A REPLAY webshopban mindent megtalálhatsz egy helyen és kedvedre válogathatsz a rengeteg ruhadarab, cipők és egyéb kiegészítők között.

REPLAY webshop: az unalmas sorbanállás helyett

A REPLAY webshop rengeteg minőségi terméket kínál számodra. Nők és férfiak is egyaránt válogathatnak a sok és változatos darabok között. Állítsd össze az új outfited, válaszd ki kedvenc pólódat, nadrágodat vagy ruhádat és koronázd meg azt egy pár cipővel és táskával. Mivel a REPLAY márkát a sokoldalúság is jellemzi, minden stílusban találhatsz magadnak darabokat: akár egy laza hétvégére, akár egy hosszú bulizós éjszakára, vagy épp az irodába készülsz, itt egy helyen találhatsz magadnak egy minden alkalomra megfelelő darabot. Nem csak stílusok közül, de különböző színek között is válogathatsz magad kedvére. Az olasz stílus itt sem fog cserben hagyni: a REPLAY webshopban található termékek néha enyhén extravagáns díszítései még egy egyszerű darabot is feldobnak, mégsem lesznek ezáltal túl hivalkodóak.