Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: SKECHERS117

Skechers: Amerika harmadik legnagyobb sportcipőmárkája

A márkát 1992-ben alapította Robert Greenberg Kaliforniában, akinek nevéhez többek közt az L.A. Gear is fűződik. A Skechers viszonylag rövid múltja ellenére azóta Amerika harmadik legnagyobb sportcipő márkájává nőtte ki magát. Első kiugró sikerét a „grunge” divathullám idején piacra dobott bakancsaival aratta, később deszkás cipőkre specializálódott. Bár a Skechers megalapítása óta nem telt el hosszú idő, a márka dinamikus fejlődését mi sem tükrözi jobban, mint hogy napjainkban több, mint 170 országban több, mint 3000 üzlettel van jelen, és eladási számaik rekordokat döntenek. A Skechers kínálata rendkívül széles, hiszen termékpalettáján hétköznapi viseletre szánt, memóriahabos kidolgozásának köszönhetően rendkívül kényelmes szabadidőcipők éppúgy megtalálhatóak, mint a speciálisan a sportolók igényei számára kifejlesztett modellek.

Skechers: a környezettudatos és etikus márka

A kaliforniai székhelyű Skechers termékei nemcsak a divatban járnak élen, hiszen a márka kiemelt figyelmet szentel a környezeti problémáknak is. A márka által forgalmazott cipők dobozai 94 százalékban újrahasznosíthatók, és 2016 óta 85%-kal csökkentették a csomagolás során felhasznált műanyag mennyiségét, ezen kívül a csomagoláskor felhasznált festékek 100% szója vagy víz alapú tinta. A Skechers ugyanakkor az etikus vállalkozói viselkedést is prioritásként kezeli. A márka beszállítóinál folyamatosan ellenőrzi a szabályok betartását, hiszen a tisztességes munkáltatói magatartás terén nem ismer kompromisszumot. Napjainkban egyre nő azon fogyasztók száma, akik számára nemcsak a divatos megjelenés fontos: a márka termékpalettáján megtalálható terméket azok is nyugodt szívvel vásárolhatják meg, akik hisznek abban, hogy vásárlásaikkal befolyásolhatják a piac változását, így azon márkák termékeit választják, akik komolyan veszik a környezetvédelmet, a fenntartható fejlődést és az tisztességes munkáltatói viselkedést.

Skechers: nem csak deszkásoknak!

Bár a márka rendkívüli sikerét a deszkásoknak készített cipők hozták meg, a Skechers gyorsan reagált termékei átütő sikerére és kínálatát rendkívüli módon kiszélesítette, melynek legnépszerűbb darabjaiből válogathatsz kedvedre. A márka termékpalettáján nemcsak klasszikus férfi, női és gyermek sportcipők és szabadidő cipők találhatóak meg, hanem papucsok, szandálok, sőt csizmák is. Az ABOUT YOU webshop-on keresztül gyorsan és kényelmesen megtalálhatod a márka kínálatából az ízlésednek leginkább megfelelő modellt. A Skechers által tervezett modellek egymással könnyen kombinálhatók, így öltözködéskor rengeteg időt spórolhatsz meg, hiszen nem kell foglalkoznod azzal, passzolnak-e egymáshoz a ruhadarabok. Legyen szó akár a hétköznapok kényelméről, a sportpályán, edzőteremben nyújtott teljesítményről, vagy deszkázásról, a Skechers modelljeinek megvásárlásával nemcsak egy pár trendi sport- vagy szabadidő cipő büszke tulajdonosa lehetsz, hanem te is becsempészheted életedbe a kaliforniai életérzést.

Fedezd fel 2022.11.25-én a hatalmas Black Friday Akciót. Itt megtalálhatod a legjobb SKECHERS Black Friday Akciókat.