Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
Az összes termék ettől a márkától: SLOGGI254

Ha kényelem akkor Sloggi!

A Sloggi márka a 70-es években indult. A márka a Triumph céghez tartozik, amelyet 135 évvel ezelőtt alapítottak Németországban. Ma a cégóriás közponja Svájcban van és a Triumph az egyik vezető márka a világon a fehérneműgyártás területén. A Sloggi márka egy fiatalos vonalat képvisel, amely a különleges kényelméről híres. A kezdetekben csak nagyon magas pamuttartalmú női bugyikat és melltartókat készítettek, de később kiegészült a paletta férfi fehérneművel is majd jöttek a Sloggi fürdőruhák. A márka még mindig nagyon nagy figyelmet fordít fehérneműik kényelmére, így ha egy ilyen bugyit, melltartót vagy alsónadrágot választasz, az biztos nem fog csikarni, nyomni vagy irritálni sehol. Nézz szét most a kínálatunkban és ruházz be te is egy pár minőségi darabra!

A Sloggi minőség és kényelem

Mint már említettük a Sloggi fehérneműk anyaga más mint a megszokott. A klasszikus pamutot egy Lycra szál köré fonják a gyártás során, majd egyedi módon dolgozzák fel. Ez az eljárás maximális kényelmet biztosít, és ráadásul ellenállóvá is teszi az anyagot. Minden fehérneműt gyakran mos az ember, így azok sokszor hamar elnyúlnak, formájukat veszítik és nem tartanak tovább. A Sloggi fehérneműk esetében ez később következik be ezért kedvenc fehérneműdet sokáig viselheted majd. A Zero Feel család termékei valóban úgy lettek kifejlesztve, hogy egyáltalán ne is érezd, hogy van valami rajtad. Egy ilyen melltartóban nincs merevítő így soha nem fog szúrni vagy nyomni. Tökéletes viselet póló alá vagy az edzőterembe. De ha az egész napot az irodában kell töltened akkor se mindegy, hogy mi van rajtad. Egy biztos, egy Zero feel melltartóban a kényelem garantált.

Szexis Sloggi fehérneműk

Igaz, a Sloggi fehérneműk kényelmesek, ez nem azt jelenti, hogy nem divatosak vagy unalmasak. Pamut anyag helyett választhatsz nejlonból és viszkózból készült szexis darabokat is. Dobd fel a nyarat egy szép erős színű fehérneműszettel, vagy lepd meg barátodat egy szexis csipkebugyival. A melltartók tekintetében is nagy a választék. A klasszikus fekete, fehér vagy krémszínű melltartók mellett nézhetsz egy szép halvány lilát, szürkét vagy barackszínűt is. A fürdőruha kínálatunk is számottevő. Fürdőruha esetében is nagyon fontos az anyag. A medence klóros vize vagy a tenger sós vize és az erős UV sugárzás gyakran egy nyár alatt kiszívja és elnyújtja a gyengébb minőségű bikiniket és egyrészes fürdőruhákat. Ha Sloggit választasz, nem kell attól tartanod, hogy egy nyár után kidobhatod a fürdőruhát és vehetsz újat, hiszen ezek a termékek nagyon magas minőségű anyagokból készülnek. Többféle formájú bugyi és felső közül is választhatsz hiszen testtípustól függően más-más áll jól.