Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár
 Márka header
Cipők716

Tamaris cipő: a klasszikus elegancia örökérvényű

A női vásárlók körében nagy népszerűségnek örvendő Tamaris márka forgalmazását a német Wortmann család az északi iparvidéken fekvő főhadiszállásáról irányítja. A márkanév születésének körülményei nem szokványosak. A történet 1966-ra nyúlik vissza. Ekkor ment a TV-ben a népszerű, német sorozat az Orion űrhajó fantasztikus kalandjairól. Az egyik sármos, Tamara keresztnévre hallgató szereplője igencsak nagy hatást gyakorolt az akkor fiatal Wortmannra. Azonnal eldöntötte, hogy az általa gyártott női cipők is az ő nevét fogják viselni. Azonban kiderült, hogy a nevet egy francia cég már levédte. Igy lett a Tamarából Tamaris. A Tamaris cipő nevét azóta 70 országban ismerték és szerették meg az igényes, elegáns cipőket kedvelő vásárlók. A pályája elején lévő, magabiztos Wortmann úr, akit ma már az európai női cipők királyának is hívnak, merész húzással indította be a vállalkozását. Mindent egy lapra tett fel. 7-féle szandált terveztetett a dizájnereivel, majd anélkül, hogy akár egyetlen szerződés is lenne a zsebében, a saját kockázatára legyártatott 100.000 párat Olaszországban. A merész vállalkozást siker koronázta, de előfordult, hogy Wortmann úr még 20 évvel később is felriadt éjszaka, mert azt álmodta, hogy nem megy a cipők eladása.

Tamaris női cipő: a minden alkalomra megfelelő lábbeli

A Tamaris női cipők rendkívül széles választékában nem nehéz megtalálnod a vidám shoppingoláshoz, a barátokkal való lógáshoz, a bulizáshoz vagy éppen az alkalmi megjelenéshez való modelleket. A szezonnak megfelelő, lezseren sportos vagy a letisztult vonalú, klasszikus cipőformák gazdag kínálatából a mindennapok számtalan eseményére választhatsz magadnak egyedi Tamaris cipőt. Kényelmes félcipők és papucsok, könnyű szandálok, sőt csizmák és bakancsok egész sora gazdagítja a mutatós palettát. A vonzó kinézeten túl az is fontos, hogy a Tamaris cipők kidolgozása az egészséges viseletet szolgálja. Az ergonomikus kiképzésű, rugalmas talpbetét jelentősen csökkenti a láb terhelését. Az antishokk rendszerű sarokvédelemnek köszönhetően a magas sarkú Tamaris cipőkben is kellemes a járás. A nedvességálló és hőszigetelő réteg pedig a csizmák hordását teszi élménnyé.

Megtakaríthatod magadnak az utazási időt: a Tamaris cipők online is elérhetők

Akár útközben is, a telefonodról, a tabletedről vagy akár otthon a PC-dről is kényelmesen szörfözhetsz az egyedi stílusú Tamaris cipők szebbnél szebb darabjai között. A lábbelik egyes kategóriáiról készült dekoratív fényképek segítségével alaposan szemügyre veheted a széles választékot. Így a weboldal egyszerre segít neked kiválasztani a neked tetsző darabokat, egyúttal gyors lehetőséget is biztosít a neten keresztül történő vásárlásra. Az így megspórolt idődet fordíthatod másra, eközben a megrendelt cipődet már csomagolják és ha így kérted, akár házhoz is szállítják Neked!