NYÁRI AKCIÓ! Spórolj most5

Termékek márkára szűrve
Az összes termék ettől a márkától: TIMBERLAND50

NATURE NEEDS HEROES™ A Timberland olyan mozgalmat indít, ahol a kis változásoknak is nagy hatása lehet. Igazi emberek. Igazi változások. #NATURENEEDSHEROES

RECYCLING NEVER LOOKED BETTER Sneaker környezettudatos dizájnnal: A felsőrész, a bélés és a cipőfűző mind újrahasznosított műanyagból - úgynevezett ReBOTL ™ anyagból - készültek. Ez legalább 40% műanyagot tartalmaz, amelyet világszerte gyűjtenek össze és strapabíró fonallá alakítják. Ez a folyamat minimalizálja a környezeti hatásainkat, és munkahelyeket teremt a műanyag palackgyűjtők számára. A cipőfűzők 100%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek.


Timberland: az amerikai outdoor márka

Az amerikai Timberland márkát Natan Swartznak, egy Oroszországból bevándorolt cipésznek köszönhetjük. A márkaalapító 1952-ben vásárolta meg annak a gyárnak a részvényeit, amelyben ifjú emberként a szakmát megtanulta. A gyár 1973-ban Timberland néven bemutatott vízhatlan csizmája folyamatos fejlesztések eredménye. A márka akkor még elsősorban csak a lábbelik specialistája volt, de mára már ruházati termékekkel, táskákkal, pénztárcákkal és egyéb kiegészítőkkel bővült gazdag kínálata. A márka férfi, női és gyermek számára készült termékeket egyaránt forgalmaz. A Timberland webshopban elérhető lábbelik vízállók, jó minőségű bőrből készülnek és rendkívül széles a választékuk, amelyben a cipők, félcipők, szandálok és bakancsok mindkét nem számára, sőt gyermekváltozatban is elérhetők, a férfiak és gyermekek számára tervezett sportcipőkkel együtt. A Timberland márka a könnyű túrák és városnézések ideális lábbelije.

Timberland webshop: a márka fa logóval jelzett termékei most egy helyen

Az amerikai Timberland márka több, mint 60 éves múltjával igazi veteránnak számít az amerikai outdoor ruházati piacon. A Timberland a környezetvédelem elkötelezett híve: több projekttel támogatja a fenntartható fejlődést, illetve aktívan részt vesz a klímaváltozás elleni küzdelemben. A márka büszkén támogatja azt a programot, ami 5 éven belül 50 millió fa ültetését tűzte ki célul. A Timberland termékeinek megvásárlásával, ha közvetve is, de most Te is részese lehetsz a környezetvédelemért folytatott harcnak.

Timberland: a könnyű outdoor ruházat amerikai specialistája

Az amerikai Timberland márka több, mint 60 év tapasztalatával gondoskodik arról, hogy az általa készített lábbelik ne csak strapabírók, de kényelmesek is legyenek. A márka kiváló minőségű termékei nem véletlenül tartoznak az outdoor lábbelik és öltözékek élvonalába. Ha Neked is számít az, hogy a gyártás során környezetkímélő, innovatív technológiákat alkalmaznak, akkor jó választás a márka termékeinek megvásárlása. A Timberland webshop kínálatában most férfi, női és gyermekek számára készült termékek széles választékából válogathatsz. A márka termékpalettáján félcipők, cipők, bakancsok, szandálok és csizmák egyaránt megtalálhatók, természetesen a jól ismert Timberland minőségben. Legyen szó akár a mindennapi viseletről vagy egy könnyű erdei túráról, a márka modelljei között biztosan megtalálod a számodra leginkább megfelelő modellt.