Férfi Félcipők22

Minden terméket megnéztél ebben a kategóriában: Félcipők

Fedezz fel további termékeket ebből a kategóriából: Félcipők

Rieker csizmak: a cipősszekrényed éke

Csizma nélkül szinte már nem is létezhet ruhatár: mindbe kell néhány jó minőségű és szemet gyönyörködtető darab. A Rieker csizma termékeivel te sem maradsz le a divatról, hiszen a német gyártó nem követi a csizmadivatot, hanem maga diktálja! Szeretnél egy új modellt, mely nem csak kényelmesen tartja a lábad, de mindenkit levesz a lábáról a munkahelyeden? Vagy egy laza estére vágysz a barátokkal, s ehhez keresel lábbelit? Legyen szó akármilyen élethelyzetről, a Rieker választékában megtalálhatod a számodra leginkább megfelelő termékeket. Munka, szórakozás vagy mindennapi viselet? A saját stílusodnak megfelelő csizmákkal biztosan nem tévedhetsz! Csak válaszd ki a neked legjobban tetsző színt, típust és anyagot, a választék szinte felsorolhatatlanul nagy.

Csizmák mindenféle hosszban – szabadság a Reikerrel

A Rieker csizma kínálatában egyaránt megtalálhatók a hosszabb és rövidebb lábbelik. Ha imádod a csizmákat, akkor szinte sohasem fogsz kifogyni belőlük. A klasszikus csizmák a legtöbb embernek jól állnak, itt rajtad múlik, hogy a saroknélküli vagy a sarokkal ellátott darabokat választod-e. A térdcsizmák új visszatérőknek számítanak a divat világában, egy ideig a divat mellőzte őket, de mostanában ismét teljes pompájukban ragyognak! Ha itt a tél, s a kutyát sem tennéd ki az ajtó elé, akkor jönnek jól a különféle anyagú és magasságú csizmák. A legnagyobb hó mindenképpen hótaposókat igényel! A Rieker gumicsizmákat is kínál, ezek eltérő szárhosszúságukkal és anyagukkal szintén számos választási lehetőséget nyújtanak neked.

Reikert minden alkalomra – melyiket válaszd?

A Rieker kínálatában sokszor zavarba ejtően sokféle termék található, egy-egy Rieker női csizma számos változatban érhető el. Ha elgondolkoztál azon, melyik fazon áll neked jól, akkor érdemes szem előtt tartanod a következőket. A hosszú szárú csizma nagyon ütős darab lehet, de a testedről a fókuszt a lábaidra helyezi. A bokád fölött végződő csizmák akkor mutatnak a legjobban, ha homokórára hajazó alakod van, mert az ilyen lábbeli hossza ilyen esetben tökéletes arányt mutat. Ha pedig erősebb a feneked, és inkább körtére hasonlít az alakod, akkor válassz egy bokacsizmát, lehetőleg minél rövidebbet. Így elkerülheted, hogy rövidebbnek tűnjenek a lábaid! Ahogy láthatod, minden testfelépítéshez, magassághoz és alkathoz találhatsz tökéletes Rieker csizma modelleket, ezeket pedig mindenféle alkalomra és a nyár kivételével szinte bármikor hordhatod!