Kendall az ABOUT YOU-nál - Most élőben5

Már csak:00Óra00Perc00Másodperc

Újra divatba jött a férfi övtáska

Az övtáskákat a 80-as években találták fel, mint praktikus kis táskákat. Ha csak pár apróságra van szükséged, mint a kulcs, okostelefon vagy papírzsebkendő és nem akarsz hátizsákot vagy más férfi táskát cipelni vagy a zsebeidet telepakolni, akkor a férfi övtáska a legjobb megoldás. Az övtáska nem is olyan régen teljesen kiment a divatból. Mára azonban visszarobbant a divat világba és olyan ismert és közszeretet márkák gyártanak ilyen táskákat mint a Nike, az Adidas vagy a Levi‘s. A férfi övtáskák nemcsak praktikusak hanem nagyon egyediek és divatosak is. Ezek a kis, formatervezett táskák ki fogják emelni a stílusodra és fel fogják hívni a figyelmet az egyéniségedre. Nincs is más dolgod, mint szétnézni az ABOUT YOU webshopban a jobbnál jobb darabok között és eldönteni, hogy melyik lesz a legmegfelelőbb neked.

Lezser és praktikus

Szabadidős tevékenységhez az övtáskánál nincs jobb kiegészítő és megoldás kisebb tárgyaid tárolására. Egyrészt egy sportos férfi övtáska nagyon jól fog illeni a tréning ruhádhoz, másrészt így minden, mindig kéznél lesz ami kell. Ha kocogni mész, csatold a derekad köré - így biztonságban lesz. Az okostelefonod és a kulcs se fog kiesni a zsebedből. De ha például csak sétálni mész vagy a kutyád sétáltatod, akár a válladra is akaszthatod. Igy mégsem egy nehéz válltáska fogja húzni a vállad. Egy fesztiválra vagy tóparti bulira is jól fog jönni ez a kis táska. Biztonságosan, a testedhez csatolva senki sem fog tudni belenyúlni és kiemelni belőle a telefonodat vagy a pénztárcádat. Sokat mászkáló, városnéző utazáshoz vagy túrázáshoz semmi sem tökéletesebb, mint egy sportos, például egy Columbia, férfi övtáska.

Divatos férfi övtáska a hétköznapokra

Persze egy övtáska nemcsak a szabadidős tevékenységekhez illik. A legnépszerűbb divatcégek kimondottan divatos darabokat gyártanak. Egy extravagánsabb darabot az esti bulizáshoz is felvehetsz. Sok a mintás, színes vagy akár több színű férfi övtáska, amik igazán vidám benyomást keltenek. Ez nagyon fel tud dobni egy kék farmer - fehér póló kombinációt. Csatold a derekad köré vagy akár keresztbe a mellkasodon és biztonságban lesz benne az összes kis tárgyad. Senki nem fog rálépni vagy italt ráönteni. Olyan diszkrét kinézetű, szolíd férfi övtáskákat is találsz a webshopban, amit egy elegáns pulóverhez és nadrághoz is felvehetsz. Létezik műbőr verzió is, ami akár irodába is elmegy ha igazán különleges benyomást akarsz kelteni. Ha van konkrét elképzelésed, érdemes a szűrőt használni, ahol be tudod állítani a színt és az anyagot.