Kendall az ABOUT YOU-nál - Most élőben5

Már csak:00Óra00Perc00Másodperc
Férfi Fecskék73

Minden terméket megnéztél ebben a kategóriában: Fecskék

Fedezz fel további termékeket ebből a kategóriából: Alsónadrágok

Férfi alsónadrág, és amit tudni kell róla

Ha divatról van szó, akkor férfi alsónadrágok – rendszerint – nem igazán állnak a figyelem középpontjában. Egy olyan ruhadarabról van szó, amit nagyjából senki sem lát, viszont teljes mértékben hozzá járul ahhoz, hogy komfortosan érezd magad. Sok különböző típusú férfi alsónadrág létezik. Az egyik legalapvetőbb, legklasszikusabb típus a fecske alsó, amely egyik legfőbb előnye, hogy jól idomul a testhez, és nem látszik át, ezért elegáns viselethez is ideális. Kényelmesen beletűrheted az inged, így az nem gyűrődik meg. A francia boxer is népszerű férfi alsónadrág, amit a fecske és a klasszikus boxer közé tudnánk besorolni. Követi a test vonalait, tökéletes választás lehet, ha kellően elasztikus. Szűkebb nadrágok viseléséhez is ajánlott. A bőszárú boxer szintén közkedvelt típus. Sportokhoz és elegáns viselethez nem túl előnyös, de mivel jól szellőzik és kifejezetten laza és kényelmes, alváshoz és otthoni viseletre tökéletes.

Férfi alsónadrág – a lényeg a részletekben rejlik

Milyen is egy jó férfi alsónadrág? Ebben a kérdésben legtöbbször az egyéni ízlés, egyéni stílus dönt. Sokan elsődleges szempontnak tartják a szexi megjelenést, másoknak fontosabb, hogy jól érezzék magukat benne. Azonban nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a vonzó megjelenésen kívül az egészség is fontos szempont, ha alsóról van szó. Ha rossz alsóneműt viselsz, az nem csak, hogy kényelmetlen lesz, de az egészségedre is kihathat. Egy férfi alsónadrág viselésekor rendkívül fontos, hogy ne szorítson túlzottan, de ne is legyen túl laza. A boxer és a fecske is egyaránt jó választás lehet, attól függően, hogy mikor viseled őket. A mindennapokban a boxert javasolnánk, hiszen alapvetően lazább, jól szellőzik. Azonban, ha sportolni indulsz, jobb, ha olyan alsót viselsz, amely megfelelő tartást ad. A hagyományos fecske fazonú férfi alsónadrágok nagyon kényelmesek, biztosítják a könnyed mozgást.

Férfi alsónadrág vásárlásánál erre érdemes odafigyelni

Ugyanúgy, mint ahogy a nők is más-más alsóneműket kedvelnek, általában a férfiak ízlése sem egyezik meg alsógatyákat illetően. Változó, hogy ki melyik alsót tartja férfiasabbnak, kényelmesebbnek. Kinek ez, kinek az válik be, de mindenekelőtt az a lényeg, hogy jól érezd magad benne. Rendívül fontos szempont férfi alsónadrág vásárlásánál, hogy milyen anyagból készült. A pamutból készült alsógatya a klasszikusok közé tartozik, főként azért közkedvelt, mert légáteresztő és felszívja a nedvességet. Egyik legnagyobb hátránya azonban az, hogy elég gyakran kell cserélni. Az úgy nevezett Jersey anyagú férfi alsónadrágok is népszerűek, mivel ez az anyag könnyű, puha és rendkívül strapabíró. Hétköznapi viseletre ideális. Az ABOUT YOU férfi alsónadrágok webáruház széles választékot kínál különböző divatos, kényelmes darabokból, különféle anyagokból, valamint más-más színekben készületekből, és változatos dizájnelemekkel ellátottakból is.