Női Cipők154

A Reebok cipő egy legenda

A Reebok cipő több mint 100 év történelmet tudhat magáénak. 1895-ben Joseph William Foster egy kis cipészüzletet nyitott az észak-angliai Boltonban. A kezdetekben csak sportolóknak gyártott stoplis Reebok sportcipőket a cipészmester. 1924-ben szerepeltek először sportcipői a párizsi olimpián. Az 50-es években Foster unokái vették át az akkor már népszerű sportcipők gyártását és Reebok nevet adtak a vállalkozásnak. 2005-től a német Adidas cég leányvállalataként működik a Reebok.
Érdekesség a Reebok névvel kapcsolatban, hogy a szó afrikaans eredetű, mivel a reebok egy dél-afrikai antilopfajta. Innen ered hát ez az egzotikus név, amelyről senki nem gondolná, hogy valójában egy eredetileg angol cég neve. Ma a Reebok női cipők mellett már mást is készít, úgy mint a szuper trendi sportruházat crossfitre, jógára, kosárlabdára, futásra, aerobikra és még sorolhatnánk. Ezekben a nagy intenzitású sportokban a Reebok az egyik vezető márka.

A kényelmes és divatos Reebok női cipő

A Reebok cipő sohasem fog kimenni a diavtból, hiszen amellett, hogy folyamatosan a legdivatosabb trendeket képviseli, szuper kényelmes is. A Reebok nemcsak sportolóknak készül ma, hanem utcai viseletre is. Ha kedveled az elmúlt pár évben oly divatossá vált fehér sneakereket, Reebok név alatt több tucatnyit találsz a webolalunkon. Létezik hófehér Reebok női cipő, és olyan változat is amin csak egy-egy feliratnyi szín van, például piros vagy kék. Preferenciád függvényében választhatsz bőrt, velúrt vagy műbőrt és azt is ki tudod választani, hogy a sarok és a talprész mennyire legyen vastag. A Reebok cipő választék azonban nagyon sokoldalú. A márka vagány, erős színeiről is ismert. Ha egy kis ragyogásra vágysz válassz egy csillogó arany Reebok cipőt, amivel biztosan felkelted majd magadra a figyelmet a buliban.

A sportcipők antilopa a Reebok cipő

Számos Reebok női cipő közül választhatnak a futók. Ezeknek a cipőknek vastagabb, párnázottabb a sarka, hogy kímélje a bokát, a térdet és az ízületeket, amelyek könnyen sérülhetnek futás közben. Válassz egy figyelemfelkeltő, színes talpú darabot, vagy egy szolidabb klasszikus cipőt, abban biztos lehetsz, hogy anatómiailag megkapod a támogatást a cipődtől. Ha szeretsz egy márkába öltözni sportolás közben, nézz szét a Reebok futó nadrágjai és felsői között is. A Reebok nagyon odafigyel az anyagokra is. A futó és aerobik ruháit lélegző, nedvesség szabályozó anyagból készíti, így az izzadt ruha nem tapad majd testedhez, hanem hűsít mozgás közben. Amennyiben a fitnessz stúdióba keresel trendi ruhát magadnak akkor is jó helyen jársz. A Reebok cipői, felsői és nadrágjai a profik igényeit is kielégítik. Dobd fel az edzést egy káprázatos színű Reebok cipővel, amely olyan technológiával lett kialakítva, amely hatékonyan vezeti el a nedvességet a lábtól.