Farmerek és nadrágok kismamáknak402

Kismama nadrág nagy pocakra

Minden kismama izgatottan várja a baba érkezését. Ahogy megtudják a kisbaba nemét, a szülők általában azonnal babaruhákat kezdenek vásárolni. Közben lehet, hogy megfeledkezel róla, hogy bizony neked is szükséged lesz új ruhákra. Néhány hónapos terhesen már bizony nehezebb lesz begombolni a farmert vagy a kosztüm nadrágját. Jó ha időben elkezdesz magadnak is vásárolni, hogy a reggeli öltözködést ne biztostűvel kelljen megoldani.
Az ABOUT YOU-nál nem feledkeztünk meg a kismamákról. A kismama nadrágok és kismama farmer széles választékát találod oldalunkon. Legyen szó farmernadrágról, irodába felvehető nadrágról vagy melegítőről, a webshopunkban mindent megtalálsz egy helyen. Ha a termékre kattintasz és legörgeted az oldalt, sok nadrághoz felsőt is ajánlunk neked ugyanabból a márkából, hogy tökéletesen összhangban legyen a kinézeted.

Terhes nadrág szabadidőre

Ahogy telik az idő és egyre nagyobb a pocakod, egyre több időt fogsz otthon tölteni. Erre az időszakra a legfontosabb, hogy kényelmes legyen a nadrág amit hordasz. Semmiképp nem nyomhat a hasadnál és legjobb ha természetes anyagból van, mint a pamut vagy a len. A terhes nadrág gumírozása a derék részen úgy van kialakítva, hogy a kilenc hónap során fokozatosan táguljon. Így nem kell aggódnod, hogy nyomni fog, de azért se, hogy le fog csúszni. Ha jól választottad ki, akkor a kismama nadrág a terhesség teljes idejére megfelelő lesz. A melegebb nyári hónapokra válassz egy kisnadrágot, télre pedig egy joggert vagy melegítőnadrágot. Számos szín és minta közül tudsz választani a jobbnál jobb márkák között. A minőségi, csak kismamaruhákat gyártó cégek termékeiben biztos, hogy nem fogsz csalódni. A Love2Wait, Noppies, Bellybutton vagy a Mamalicious csak kismamamáknak gyárt ruhákat, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobbat vásárolod, amit csak létezik.

Kismama farmer utcai viseletre

Az utcára, bármennyire kényelmes is az, mégsem mehetsz ki melegítőnadrágban. Szerencsére azonban mára már nem kell választani a kényelem és a divat között kismamaruhák terén. Az ABOUT YOU webáruházban a kismama farmernadrág és szövetnadrág választék nagyon széles. Attól függően, hogy sportos megoldást keresel, vagy valamit az irodába vagy esetleg a jövendő nagyszülők meglátogatására egy vasárnapi ebédre, biztos, hogy találsz valamit a kínálatunkban. Nagyon sok kismama farmerrel szolgálunk, mert ezek a legnépszerűbb nadrágok kismamáknak. Sportosak de ugyanakkor munkahelyre is fel lehet őket venni és nagyon kényelmesek. Úgy vannak kialakítva derék résznél, hogy rengeteget tudjanak tágulni. Farmerhez ráadásul szinte akármilyen felsőt fel lehet venni. Ha a nadrágot már kiválasztottad, nézz szét a kismama részlegünk ingek és felsők oldalán is és válassz az új nadrágodhoz egy trendi kismama felsőt.