Ingek és felsők kismamáknak379

Szoptatós és kismama felsők a divatos kényelemért

Ha már csak néhány hónap választ el kisbabád érkezésétől, az apróságnak már biztosan mindent megvásároltál. Lehet, hogy a pocakod még nem olyan nagyon nagy és egy sztreccses felsőbe még épp beleférsz, de nem árt ha vásárolsz néhány kismama felsőt is. Ez nem fog annyira feszülni rajtad és mégemellé divatos is. Aztán, ahogy megszületik a kislányod vagy kisfiad, szoptatós felsőre is szükséged lesz. Ezekből a darabokból érdemes legalább négyet, ötöt megvenni mert egy-egy büfiztetés után már lehet cserélned is kell. Az ABOUT YOU-n a kismama és szoptatós felső választék nagyon széles körű. A sok divatos felső közül választhatsz szolídabb, egyszínű, könnyű darabot, vagy mintás, erős színű, rendkívül nőies felsőket. Érdemes mindent egyszerre megrendelni mert így időt takaríthatsz meg. Ráadásul ha valami mégse tetszik vagy nem lesz jó a méret, akkor ingyenesen visszaküldheted nekünk és rendelhetsz helyette valami mást.

Kismama felső - a te stílusodhoz

Kismama felsőt választhatsz rövid vagy hosszú ujjú változatban, a meleg nyári, vagy hűvös, téli hónapokra. Sok egyszínű modell jó választás lehet, mert ügyesen lehet kombinálni őket bármilyen nadrággal vagy szoknyával. Ha fel szeretnéd hívni a figyelmed a pocakodra, válassz egy vicces feliratosat vagy egy erős színű felsőt. Sok felső virágos vagy szív mintás. Ezek a nőies, szeretetet kifejező darabok tökéletesen egybevágnak a babavárás varázsával. A kismama ingek és felsők elasztikus anyagból készülnek mert a pocakod mérete folyamatosan nőni fog, de mégis fontos, hogy ne válassz túl kis méretet. A kismama ruhák nagyon finom anyagokból készülnek és még a varrások is úgy vannak megoldva, hogy a lehető legkevésbé irritálják a bőröd. Igaz, hogy a kényelem a legfontosabb ebben az időszakban, de mégis az összes kismama ruha divatos és igényes is.

Szoptatós felsők az ABOUT YOU-n

A szoptatós felsők úgy vannak kialakítva, hogy megkönnyítsék a szoptatás folyamatát. Így nem kell levenned a felsőt szoptatáshoz és diszkréten szoptathatod kisbabádat akkor is ha nincs lehetőséged félrevonulni. A szoptatós felsők anyagjukban elasztikusak, hogy tökéletes kényelmet biztosítsanak. Általában hasban elég bővek mert egyrészt így még a szülés előtt is tudod őket viselni, másrészt, közvetlenül a szülés után még mindig nagyobb lesz a hasad mint a terhesség előtt volt.
A mell alatti kivágott részt sokszor elrejti a mintázat. Sok szoptatós felső épp ezért csíkos vagy mintás vagy éppen egy masni vagy megkötő rejti el a kivágást. Ezek a felsők is divatosabbnál divatosabb szabásban és stílusban léteznek. Nézz szét az online áruházunkban és vegyél meg mindent még a szülés előtt.