Női Sport melltartók841

Sportmelltartó: mire ügyelj a vásárlásnál?

Egy sportos életmódhoz kitartás és motiváció mellett szükség van még megfelelő sportruházatra és funkcionális fehérneműre. Egy praktikus sportmelltartó viselésével stabilizálható az érzékeny mell rész, bármely sportágat is gyakorolsz. Mindezt anélkül, hogy viselése korlátozná a mozgásszabadságod. Annak érdekében, hogy zavartalanul sportolhass, fontos, hogy helyes méretű és rugalmas anyagú sportmelltartót válassz. Mellméretenként és terhelési szintenként különböző sportmelltartó modellek lettek kifejlesztve, hogy tökéletes támogatást biztosíthassanak bármilyen intenzitású sportoláshoz, ezért rendkívül fontos a helyes méret kiválasztása. Válassz funkcionális, nedvességszabályozó anyagokból készült sportmelltartót, melyek gyorsan száradnak és elvezetik az izzadságot és ezáltal segítik, hogy intenzív sportolás közben se érezd magad kellemetlenül. A széles pántok, melyek a háton keresztezik egymást, megakadályozzák, hogy elcsússzon a melltartó és segítenek melleid súlyának egyensúlyban tartásában, mely megelőzi a hátfájást. Ezen felül érdemes odafigyelni, hogy az alsó tartórész elég erős legyen és oldalt is stabilizáljon, hogy az érzékeny mellrész minden oldalról jól legyen támasztva. Az állítható vállpántok pedig optimalizálják a tartást és a kényelmet. Találd meg a legjobban hozzád illő sportmelltartót itt, az ABOUT YOU olalán!

Sportmelltartók: egészségünk megóvásáért

A megfelelő tartást adó sportmelltartó nélkül a női mell érzékeny kötőszövete a sportolás okozta intenzív terhelés alatt teljesen védtelen. Mivel nem rendelkezik saját izomzattal, megeshet, hogy a rázkódás és terhelés miatt elernyed és striák alakulhatnak ki. Ezért annyira fontos a megfelelő sportmelltartó viselése, mert csökkenti a bőrelváltozás rizikóját és megelőzi a hát- és nyakfájdalom kialakulását.

Sportmelltartók alacsony, közepes és magas intenzitású sportoláshoz

Ahogyan minden mellmérethez van passzoló sportmelltartó, ugyanúgy találsz a különböző intenzitású sportágakhoz illő modellt. Ha kis méretű mellekkel rendelkezel, tökéletes választás ‚Strike‘ modell a Y.A.S - tól, mely tökéletesen illeszkedik melleidhez. Ez a modell tökéletes a nyugodtabb sportágakhoz, mint például a jógázáshoz. A H.I.S által gyártott, merevítő nélküli melltartók ideálisak közepes intenzitású sportoláshoz, például a táncoláshoz, fitneszhez vagy síeléshez. Ezeke a sportmelltartók méretezése a C kosarakig megy, és nedvességszabályozó, légáteresztő COOLMAX-anyagból készülnek. A VENICE BEACH márkánál pedig nagykosorarú melltartókat találsz egészen az E-kosárig. A márka a sportruházata ideális a magas intenzitású sportokhoz, mint például a futáshoz, mert itt a melleknek nagy szüksége van a megfelelő támasztásra és támogatásra. Az ABOUT YOU webshopjában mindenféleképpen megtalálod a számodra ideális sportmelltartót.