Női Cipők36

Minden terméket megnéztél ebben a kategóriában: Cipők

Fedezz fel további termékeket ebből a kategóriából: Cipők

FILA cipő: egy újjászületett világmárka szárnyalása

A Fila testvérek világhódító vállalkozása 1911-ben az olasz Alpok lábánál, egy kis észak-olasz faluból indult útjára. Kezdetben a helyi klímához igazodó funkcionális fehérneműt, később kötött ruhákat is gyártottak. A paletta folyamatosan megújult. A 70-es években a sportruházat volt a cég első számú fejlesztési területe, kiváló tervezőiknek köszönhetően hatalmas erejű innovációba kezdtek. A 80-es években már a későbbi ötszörös Wimbledoni bajnok és 11-szeres Grand Slam győztes, népszerű svéd teniszjátékossal, Björn Borggal, később pedig a legnagyobb csúcsokat meghódító, világhírű német hegymászóval, Reinhold Messnerrel kötöttek reklámszerződést. Ezt később számos kiemelkedő eredményt elérő, világhírű sportolóval történő együttműködés követte, a márka imázsát újabb sportágakban is folyamatosan erősítve. Innen kezdve a FILA a legnagyobb sportruházati vállalkozások sorába emelkedett. A cég által forgalmazott sportruházati termékek egyik ikonikus darabja a FILA cipő, amely a profi sportvilágban és a hétköznapi szabadidős szférában egyaránt globális jelentőségre tett szert. A 80-as években megszületett az azóta a márkajelek között nagy karriert befutó, kék-piros „F” betűt ábrázoló, futurisztikus ugyanakkor elegáns logójuk is. Ebben a piros szín az életerőt, a vitalitást sugározza, míg a kék szín a márka megbízhatóságának jelképe.

FILA cipő: csúcsminőség, folyamatos innováció, sportos lendület

A cég már a kezdetekkor nagy hangsúlyt helyezett a kiváló alapanyagokra. Egykori kötött termékeik is prémium minőségű fonalak felhasználásával készültek. Ugyanez az igényesség és a minőség szigorú szem előtt tartása jellemezte a vállalkozás további tevékenységét is. És ez ma sincs másképpen. Így a FILA számos tulajdonosváltás és átszervezés ellenére az élvonalban tudott maradni, ma pedig a retróhullámot meglovagolva új virágkorát éli. A sportpályákon és azokon kívül is nagy a keletje a FILA legjobb olasz hagyományokra visszanyúló, különleges stílusú, egyedi, kényelmes szabadidős és sportcipőinek. Az új modellek bár a 90-es éveket idézik, technikai megoldásaik, mint például a kivehető talpbetét, a bőrrel párnázott nyelv vagy a bokagallér már az új fejlesztéseket tükrözik. A különleges formaviláguk, egyedi színeik összetéveszthetetlen arculatot tükröznek. Lábbeli kínálatuk a sportcipőkön túl többek között elegáns szandálokra is kiterjed, de nem hiányoznak a kínálatból a sportos bokacipők sem.

FILA női cipő: sportosan elegáns megjelenés

A szabadidős ruházatok divatját ma erőteljes unisex irányzat jellemzi, azaz a férfi és a női fazonok nem különülnek el élesen. Nincs ez másképp a FILA cipők választékánál sem. Ugyanakkor persze a tipikusan csajos színek és minták egyértelművé teszik, hogy mégis melyek azok a modellek, amelyek a szebbik nem képviselőinek szívét dobogtatják meg. Ezek nagyszerűen kombinálhatók a FILA pólókkal, kapucnis felsőrészekkel, dzsekikkel és más kiegészítőkkel, mint például a sapkákkal, sálakkal vagy táskákkal.