Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

Adidas Continental 80 cipők

Adidas Continental 80: A '80-as évek retro sikkje új dizájnnal

Az Adidas Continental 80-nal az Adidas egy olyan dizájnt hoz forgalomba, amely már a ’70-es és ’80-as években is népszerű volt. Az Adidas Continental 80 esetében a retro dizájn kiváló minőségű bőrrel társul: Az Adidas Continental 80 az Adidas Originals (Continental) sorozathoz tartozik és egy olyan időutazásra visz magával, amikor a tenisz- és aerobik cipők az utcai viselet részei voltak. Ez a sneaker a ’80-as évek végéből származó Adidas Continental teremcipőjének továbbfejlesztése – friss színekkel, új kiadásban. A női és gyerek Adidas Continental 80 egyszínű feketében, fehérben vagy különböző retro színkombinációkban kapható.

A Court stílusú Adidas Continental 80 bőr kiadásban való visszatérését ünnepli

A puha bőrből készült deszkás cipő belső bélése french terry. Ez az anyag, amely inkább sweat anyagként ismert, tulajdonképpen jersey és pamutból, továbbá elasztánból áll (nálunk 96 százalék pamutból és négy százalék elasztánból). Az Adidas Sneaker kétrészes gumi cupsole kialakítással készül. A könnyű és rugalmas EVA-köztes talp, valamint az OrthoLitetalpbetét a viseléskor a legnagyobb fokú kényelemről és az optimális csillapításról gondoskodik. Ez egy olyan cipő, amely minden viselethez illik. A kiváló minőségű anyagok, az alacsony szár és a három csíkos, Adidasra jellemző dizájn a Continental-t az egész család számára alkalmas, felülmúlhatatlan tornacipővé teszik. Az optimális fazonnak köszönhetően ez a klasszikus cipő ideális hosszútávú viseléshez.

Adidas ikon újragondolva: Az Adidas Continental 80 esetében a fenntarthatóság kiemelt szerepet játszik

Az Adidas számára fontos a fenntarthatóság és a műanyag hulladék okos újrafelhasznállása révén sikerült az olyan örökzöld modelleknek, mint a „Stan Smith-nek”, a „Superstarnak”, valamint a Continental 80 retro modellnek új csiszolatot adni – mind a dizájn, mind az anyag tekintetében. Ez a sneaker fenntartható és vegán változatban kapható. Igy szeretné a herzogenaurachi sportszergyártó az új anyagok használatát csökkenteni- ezzel védve még jobban a környezetünket. A tornacipők felső anyaga 70 százalékban újrahasznosítható anyagokból, és az Adidas Continental 80 öko változatánál a cipőfűzők papírból és a talpak természetes kaucsuk és újrahasznosított gumi keverékéből készülnek. A szlogen, miszerint „ez a cipő önmagában nem fogja megmenteni a földet”, néhány modelllen feliratként köszön vissza. Az összes Adidas Continental 80 sneaker bőrből készül. Ez környezettudatos bőrgyártó manufaktúrákból származik, amelyeket a „Leather Working Group” követelmény-protokollja szerint ellenőriznek és tanúsítanak. Az ellenőrzött cserzőműhely „ezüst” kitüntetést kapott.

További menő modell ettől a márkától:

false