Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

Adidas Samba

Sajnos egyik sem található ...

Adidas Samba - a kultikus tornacipő

Ez a cipő egy igazi ikon, és az egyik első modell, amelyet a márka piacra dobott. Az 1950-es években az Adidas kifejlesztette a jellegzetes gumitalppal ellátott tornacipőt, hogy a focisták télen, jeges gyepen is rúghassanak. Az erős gumiból készült talp hatalmas tapadással rendelkezett, megakadályozva a csúszást. A sportolók hamar rájöttek, hogy az Adidas Samba sokkal több, mint egy cipő a fagyos hőmérsékleten való focizáshoz, és elkezdték az utcán is viselni. Mára a kultikus Adidas tornacipő ikonikus státuszba emelkedett, és tökéletes a hétköznapi utcai stílusodhoz. Az eredeti dizájn alig változott - itt a márka arra a jellegzetes, összetéveszthetetlen megjelenésre összpontosít, amely a Samba by Adidas cipőt kultuszcipővé tette. Az alacsony kivágású tornacipő orr-része a szokásos módon T-alakú, velúrból készült betéttel mutatkozik be, és rengeteg helyet kínál a lábfejnek. A tipikus gumi talp természetesen megmaradt, még ha egyes modelleknél a cipő színéhez igazították is. A világhírű három csík és az Adidas logó arany vagy ezüst színben a sportcipő oldalán. A különböző változatok bőrből vagy textilből készülnek. Az eredeti modell óta innovatív technológiákkal van felszerelve. Az egykori ikonikus karakter megmaradt - a cipő csak jobb lett.

Kényelem és jellegzetes design - Adidas Samba

A modell sok rajongójában felébredt a gyűjtés szenvedélye, hiszen az Adidas Samba számos kivitelben, sőt limitált kiadásban is kapható. A Samba időtlen dizájnú, teljes szemcsés bőrből készült. Ez a teljes bőr különösen jó minőségűnek és rendkívül strapabírónak számít. A cipő jellegzetes megjelenését a kopásálló velúrborítás adja. Az Adidas által speciálisan kifejlesztett OrthoLite® talpbetéttel felszerelve optimális párnázás garantált. Ez a talpbetét olyan habból áll, amely pontosan alkalmazkodik az Ön lábfejének alakjához, és memóriafunkcióval van ellátva. A gumitalpú külső talp profilja sarkantyú szerű és nagyobb stabilitást biztosít. A könnyű EVA középtalp nagy csillapító tulajdonságokkal rendelkezik.

Teljesen vegán - a legendás Adidas Samba a jövő cipője

Az Adidas cég nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, és a Samba-t egy vegán változatban is kínálja. A felső anyag szintetikus műbőrből készült, amely különösen rugalmas és magas szintű kényelmet biztosít a tornacipőnek. A vegán Adidas Samba előállításához használt összes anyag állati eredetű összetevő nélküli - beleértve a színezékeket és a ragasztókat is. Az eredeti jellegzetes megjelenése teljesen megmaradt, még a vegán változatban is. Az Adidas Samba egy igazán sokoldalú cipő - futballcipőkent vagy akár alkalmi megjelenésedhez is egy abszolút kötelező darab.

false