Ugrás a fő tartalomra
Bejelentkezés
Kívánságlista
Kosár

☆ Converse All Star ☆

Converse All Star – egy sokszínű dizájnos klasszikus modell, ami 100 éve meggyőző

A Converse All Star a jellegzetes csillaggal és a rugalmas gumitalppal egy abszolút klasszikus, amelynek a dizánja több mint egy évszázad óta alig változik és ennek ellenére állandóan újra lett kitalálva. Az összetéveszthetetlen gumikupolával és a belső oldalán szegecsekkel rendelkező vitorlás darabból több mint egy milliárdot adtak el, mióta a 1917-ben a menő sneaker magasszárú kosárlabda cipőként forgalomba került. Sportcipőként ma már nem áll annyira középpontban, a Converse All Star sokkal inkább egy divatos statement, amelyet férfiak, nők, fiatalok és gyerekek egyaránt szeretnek és viselnek. A dizájn hű marad az eredetéhez, azonban a viselési kényelem követi a modern igényeit. Igy került időközben a különleges talp-csillapítás kialakításra. Máskülönben rendszeresen változtatják az „All Stars” magasságát – a lapostól az extra magas modellekig, a szuper vékony talptól az extra vastag magasított változaton át a bakancsig. Akár hüllő mintás bőrből vagy rányomtatott „canvas comic-kal”: Az All Star mindenesetre soha nem unalmas.

Converse All Star - a kultusszal övezett sneaker, ami újra és újra új színekkel, rányomatokkal és anyagokkal lep meg

Minden szezonban új csiszolatban jelenik meg a Converse All Star. Rajongóként izgat, hogy milyen színek, rányomatok és minták, kiegészítők és anyagok lesznek elérhetőek ebben a szezonban. Az USA-ból származó legendás vitorla-cipők, amelyeket a film-és popsztárok is felfedeztek maguknak, az egyéniségedet és stílusodat hangsúlyozzák. Úgy lehet kombinálni őket, mint aligha más cipőt és kultusszal övezett cipőkké váltak. Már a Simpsons is helyet foglalt a vászon cipőkön. 1923-ban nevezték át az eredetileg fekete modellt „Chuck Taylor All Starra” – Chuck Taylor kosárlabdajátékos után. Ezzel kezdődött a tornacipő sikertörténete, amely egyszerű, de átütő: Az All Starsnak sikerült az amerikai kosárlabdacsapat hivatalos cipőjévé válni 1936-ban és a második vilűgháborúban az amerikai hadsereg alapfelszerelése lett.

Menő vitorlás sneaker, amelyet minden stílussal lehet kombinálni

A lezser tornacipőt a szabadidőben uyganúgy lehet viselni mint a munkahelyen. Ennek során számos különböző lehetőség közül választhatsz. Egyszerűen és klasszikusan kedveled? Ebben az esetben a hófehér Converse All Star Sneaker a legmegfelelőbb számodra. Egy cipő, ami egyaránt cool és elegáns -mind alacsonyszárú , mind magasszárú változatban. A retro trendhez a Chuck Taylor All Star Ballet Lace illik. Egy papucs, ami azt a hatást kelti, mintha közvetlenül az 1930-as évekből származna. Az All Star-odat, a Chucks-odat farmerral ugyanúgy tudod kombinálni mint egy hosszú ruhával. Ez az uniszex cipő feszegeti a divathatárokat és mindig illik. A magasított és cakkos gumitalppal rendelkező un Star Hike High Top a Chucks-odnak különleges jelleget kölcsönöznek. Az előformázott magasított rész, a kétszínű külső talp és a lekerekített sarok futurisztikus kinézetről gondoskodnak.

false